Ποιος είναι ο μελαμψός πρωταγωνιστής της διαφήμισης του Jumbo!

04.11.2016
Πρωταγωνιστεί στη φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Jumbo, την οποία πλέον βλέπουμε με ρυθμούς... μυδραλιοβόλου. Στη λίστα των εκκεντρικών διαφημίσεων της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, με πιο πρόσφατη την πασχαλινή Άντζελα Δημητρίου που αποσύρθηκε λόγω του σλόγκαν «Χτύπα σαν άντρας», προστέθηκε ο μελαμψός Κριστιάν που πετάγεται ημίγυμνος μέσα από μια τεράστια σακούλα.

Το story του 33χρονου Βραζιλιάνου Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Espresso, ξεκίνησε από τις αλάνες της Βραζιλίας. Από φτωχή οικογένεια, ο καλογυμνασμένος Κριστιάν ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ήρωας στο νέο τηλεοπτικό σποτ της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων έχει παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο, στον Θρασύβουλο, στη Δόξα Κορωπίου, στη Σπόρτινγκ Σβόγκε στη Βουλγαρία και σε ομάδες στην Αυστρία και την Ουρουγουάη. Σε ηλικία 30 ετών ο Κριστιάν συνειδητοποίησε ότι η μπάλα έχει ημερομηνία λήξης κι έτσι αποφάσισε να γίνει personal trainer.

Το ροζ κεφάλαιο στη ζωή του είναι η συνεργασία του με την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη σε δύο ταινίες πορνό. Τον περασμένο Μάιο, κυκλοφόρησε dvd με παρτενέρ τη γνωστή πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου.

Το 2012 παντρεύτηκε μια όμορφη Ελληνογαλλίδα και απέκτησαν ένα κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ασχολείται και με την υποκριτική, μάλιστα θα υποδυθεί έναν νταβατζή στη νέα ταινία του Αποστόλη Ηλιόπουλου «Destiny». Ο ίδιος είχε κάνει και στο παρελθόν ένα μικρό κινηματογραφικό πέρασμα από την ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη «Η κληρονόμος» με τη Σμαράγδα Καρύδη, όπου είχε υποδυθεί έναν παίκτη ποδοσφαίρου.