Γιώργος Μαργαρίτης: Τι λέει για τον γάμο των ομοφυλόφιλων; [vds]

01.11.2016
Εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών και λ;iγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Νίκος Ζιώγαλας και η Ελεάνα Παπαϊωάννου με τους μουσικούς τους, μας έδωσαν μια μικρή εικόνα από τις πρόβες τους και από το τι θα ακολουθήσει στη μουσική σκηνή Γραμμές, όπου θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Στο πλαίσιο των εμφανίσεών του ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ» μεταξύ άλλων, για τα talent shows, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως είναι υπέρ στον γάμο των ομοφυλόφιλων. Ωστόσο, ο τραγουδιστής έχασε την ψυχραιμία του όταν η δημοσιογράφος τον ρωτούσε επίμονα για τον Αντώνη Ρέμο.

Θα πήγαινε κριτής σε talent show; «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι γιατί εγώ τα λέω έτσι όπως πρέπει και εκεί τους λένε τι θα λένε», απάντησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Δηλαδή υπάρχει περίπτωση τον Αντώνη Ρέμο, που είναι ένα τέτοιο όνομα, να του πουν τι θα πει;»,ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Γιατί όχι! Τι είναι ο Αντώνης Ρέμος που δεν θα του πουν τι θα πει; Δεν κατάλαβα! Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές. Όλοι είναι σπουδαίοι τραγουδιστές. Τα τραγούδια είναι αυτά που λίγο μοιάζουν. Αλλά εντάξει δεν φταίνε οι τραγουδιστές γι΄ αυτό», απάντησε ο τραγουδιστής.

«Θεωρείτε ότι τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου μοιάζουν με κάποιων άλλων;», ήταν η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου. Τότε, ο Γιώργος Μαργαρίτης, εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε: «Μην με κολλάς στον Ρέμο! Πάμε παρακάτω σε παρακαλώ πολύ! Μην με μπερδεύετε!»...