Φρόσω Κυριάκου- Μίνα Αρναούτη: Αυτά τα λεφτά διεκδικούν ως αποζημίωση

24.10.2016
Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναφέρεται στις αποζημιώσεις που διεκδικούν πλέον οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη, στο τροχαίο που του κόστισε τη ζωή πριν από οκτώ μήνες.

Οι δύο κοπέλες είναι σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να τους καταβληθούν τα χρήματα που τους αναλογούν.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη, που κάθονταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου διεκδικεί το ποστό των 100,000 ευρώ. Το ποσό αυτό φέρεται να υποστεί μείωση της τάξεως του 30% λόγω του ότι η κοπέλα δε φορούσε ζώνη και εξαιτίας του ότι μπήκε στο αυτοκίνητο εις γνώση της και ενώ ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η Φρόσω Κυριάκου που ήταν συνοδηγός θα αποζημιωθεί με ένα ποσό που δεν υπερβαίνει τις 20,000 ευρώ καθώς δεν υπήρξαν καίριες σωματικές βλάβες, οπότε και αποζημιώνεται μόνο για το ψυχολογικό σοκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κοπέλες μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον της ασφαλιστικής, σε περίπτωση που δεν είναι ικανοποιημένες από τα συγκεκριμένα ποσά ενώ αντίστοιχα η ασφαλιστική έχει το δικαίωμα να κινηθεί δικαστικά κατά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.