Ο Αλ Πατσίνο τυφλώνεται - 15+1 celebrities με σοβαρό θέμα στα μάτια [photos]

16.09.2016
Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία του χολιγουντιανού ηθοποιού Αλ Πατσίνο προχώρησε το αμερικανικό περιοδικό National Enquirer. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά του, με αποκλειστικές φωτογραφίες, ο βετεράνος ηθοποιός χάνει σταδιακά την όρασή του. μετά από εγχείρηση για καταρράκτη, ο ηθοποιός κυκλοφορεί με επίδεσμο και γυαλιά ηλίου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο θρύλος του Χόλιγουντ έχει ήδη χάσει το 90% της όρασής του, ενώ μειωμένη είναι και η όρασή του από το άλλο μάτι. Ο Αλ Πατσίνο κέρδισε το μοναδικό του Οσκαρ υποδυόμενος έναν τυφλό στην ταινία «Άρωμα γυναίκας» του 1992.

Πρόσφατα παρόμοια νέα είχαν κυκλοφορήσει για την Τζούλια Ρόμπερτς. Η αγαπημένη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, έχει διαγνωστεί με μια σπάνια ασθένεια που εξασθενεί την όρασή της. Η ασθένεια αυτή λέγεται ότι σταδιακά θα οδηγήσει στην οριστική τύφλωσή της. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια από τα δημοσιεύματα, η Ρόμπερτς είναι τυφλή από το ένα μάτι της εκ γενετής, και δυστυχώς η όρασή της από το άλλο μάτι της έχει μειωθεί σε σημείο που δεν πρέπει να οδηγεί αυτοκίνητο.

Δείτε 15+1 celebrities που κινδυνεύουν να τυφλωθούν ή έχουν με σοβαρό θέμα στα μάτια.