Αθηνά Ωνάση- Τιερί Ρουσέλ: Το διαζύγιο με τον Αλβάρο τους έφερε και πάλι κοντά

26.08.2016
O πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ήταν από την αρχή το «αγκάθι» στη σχέση με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ. Ο Ρουσέλ δε δίσταζε να τον χαρακτηρίσει «αδίστακτο και σκληρό προικοθήρα» και ήταν τελείως αντίθετος στην προοπτική του γάμου τους. «Αυτός θα σε καταστρέψει» φέρεται να της είπε. Ωστόσο παρά τις έντονες αντιδράσεις του, η Αθηνά τον παντρεύτηκε.

Έκτοτε οι σχέσεις τους πάγωσαν. Τώρα, μετά τον οριστικό χωρισμό της «χρυσής» κληρονόμου από τον Βραζιλιάνο ιππέα η Γκάμπι, η μητριά της Αθηνάς πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει μαζί της και να κάνει έτσι το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης. Σημειώστε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Αθηνά δεν είχε διακόψει ποτέ την επικοινωνία με τη μητριά και τα αδέλφια της.

Το τηλεφώνημα βρήκε την Αθηνά θετική και ακολούθησε το δεύτερο βήμα, που ήταν το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ στην κόρη του. Τα λόγια του πατέρα της ήταν ιδιαίτερα παρηγορητικά, γεγονός που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα πατέρας και κόρη έχουν πλέον αποκαταστήσει την επικοινωνία τους και σύντομα θα τα πουν και από κοντά!