Πώς ο Ντόντα "έριξε" την Αθηνά Ωνάση στην αγκαλιά του Τιερί Ρουσέλ [photos]

26.08.2016
Οι σχέσεις της διάσημης κληρονόμου με τον πατέρα της, που είχαν κοπεί οριστικά μετά τον γάμο της με τον Αλβάρο, φαίνεται ότι... ξαναβρίσκουν τον δρόμο τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο Τιερί Ρουσέλ, τελευταίος σύζυγος της Χρίστίνας Ωνάση και πατέρας της μοναχοκόρης της, Αθηνάς, από την αρχή δεν έβλεπε με καλό μάτι τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο για γαμπρό του. Τον θεωρούσε "προικοθήρα" και προειδοποίησε δριμύτατα την κόρη του ότι "αυτός θα σε καταστρέψει".

Πολλοί καλοθελητάδες θα έλεγαν, βέβαια, ότι "κάτι ξέρι ο Τιερί", καθώς κι εκείνος, τη φήμη του προικοθήρα την είχε βαριά επάνω του. Ας μην ξεχνάμε την παράλληλη σχέση με τη νυν σύζυγό του, Γκάμπι, που είχε όσο ήταν παντρεμένος με τη Χριστίνα. Έστω... [στη φωτογραφία κάτω, η Χριστίνα και ο Τιερί στη βάπτιση της Αθηνάς και στη συνέχεια η Αθηνά παρανυμφάκι στον γάμο του πατέρα της με την Γκάμπι]

Η Αθηνά παντρεύτηκε τον "Ντόντα" της, όμως 12 χρόνια μετά εκείνος την έκανε τη "λαδιά" εκείνη το έμαθε και τον "έστειλε", όπως λέγεται.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα λοιπόν, η στιγμή κρίθηκε κατάλληλλη για την επανασύνδεση και λέγεται ότι το πρώτο βήμα αποφάσισε να κάνει η μητριά της Αθηνάς, Γκάμπι, η οποία εξάλλου βρισκόταν σε επικοινωνία μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τα υπόλοιπα αδέλφια της [φωτό κάτω]

Κάποια στιγμή λοιπόν, ακολούθησε και το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ ο οποίος προσπάθησε να την προσεγγίσει τρυφερά, χωρίς να "χτυπήσει" τίποτα από το παρελθόν. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι η συνάντησή τους, που δεν αργεί, κατά πως φαίνεται!!!