Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε πρώτη φορά για την παραμόρφωση από τις πλαστικές

24.08.2016
Αγνώριστη έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η πρωταγωνίστρια της σειράς "Φιλαράκια" και δεν διστάζει να μιλήσει για το πώς νιώθει σχετικά.

Να μεγαλώνει κανείς στο Χόλιγουντ δεν είναι το ευκολότερο πράγμα και η Κόρτνεϊ Κοξ το παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Running Wild With Bear Grylls, όπου, όλως περιέργως υπήρξε λαλίστη ακόμη και για πράγματα που δεν θα το φανταζόμασταν.

Στα 52 της χρόνια, η Κορτνεϊ που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Μόνικα Γκέλερ" στη σειρά "Φιλαράκια" δεν θυμίζει πια σε τίποτα εκείνη την εποχή. Και εκείνη μιλά ανοιχτά για την "παραμόρφωσή" της.

"Νομίζω ότι η πίεση να διατηρήσεις την εικόνας σου, όχι μόνο για τη δόξα, αλλά απλά για το πώς μεγαλώνεις μέσα στη δουλειά είναι μεγάλη. Το να μεγαλώνεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. όμως έμαθα το μάθημά μου. Προσπαθούσα να παλέψω την ηλικία, κηνυγώντας κάτι, όμως... δεν γίνεται. Μερικές φορές κοιτάζεις μια φωτογραφία σου και λες 'Ω Θεέ μου, δείχνεις φρικτή!'. Έχω κάνει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και ευτυχώς είναι πράγματα που διαλύονται και εξαφανίζονται. Και ευτυχώς γιατί αυτά τα τελευταία δεν είναι και τα καλύτερά μου. ΄Ετσι τώρα έχω ένα καινούριο μοτό: 'Απλά άστο να είναι".

Και ναι, η όψη της είναι αρκετά καλύτερη με τα υλικά των ενέσεων (προφανώς) να έχουν υποχωρήσει. Εδώ με τον αρραβωνιατικό της, Τζόνι ΜακΝτέιντ στην πιο πρόσφατη φωτογραφία τους.