Ο Ντι Κάπριο ξεσαλώνει χορεύοντας με την Αγκντάλ στον Ρέμο στη Μύκονο [vds]

29.07.2016
Εδώ και λίγες μέρες ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται με μεγάλη παρέα στη Μύκονο. Ο χολιγουντιανός σταρ απολαμβάνει ερωτικές καλοκαιρινές στιγμές μαζί με την καινούρια 24χρονη σύντροφό του, Νίνα Αγκντάλ και δεν θα μπορούσαν να μην δηλώσουν παρόντες το βράδυ της Πέμπτης στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν εκεί και τους απαθανάτισε στα πίσω τραπέζια να διασκεδάζουν και να χορεύουν με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.

Ο χολιγουντιανός σταρ, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, εμφανίστηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με φουσκωτό, προκειμένου να αποφύγει την κοσμοσυρροή στο πάρκινγκ και στην είσοδο του μαγαζιού. Είχε παρέα τέσσερις φίλους του, τη σύντροφό του Νίνα Αγκντάλ και μια «στρατιά» από αγγελάκια της Victoria Secret.

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν κάθισαν σε κάποια από τα πρώτα τραπέζια πίστα, αλλά στο τελευταίο τραπέζι στο βάθος του μαγαζιού, στο αριστερό σεπαρέ με την πλάτη στον τοίχο. Ο χολιγουντιανός σταρ κάπνιζε μανιωδώς το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και έδειχνε να διασκεδάζει πολύ με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings που άνοιξαν τη βραδιά.

Μάλιστα, δεν αποχωρίστηκε λεπτό την τραγιάσκα του σε μια προσπάθεια να μην τον αναγνωρίσουν οι υπόλοιποι θαμώνες κάτι το οποίο, φυσικά, δεν κατέστη εφικτό.

Αντιθέτως, με το που κάποιοι τον αντελήφθησαν το... νέο διαδόθηκε σε όλο το μαγαζί με αποτέλεσμα, από κάποια στιγμή και μετά, όλοι να έχουν στρέψει στο κεφάλι τους προς τον χολιγουντιανό σταρ και όχι προς τον Αντώνη Ρέμο που τα έδινε όλα πάνω στη σκηνή!