Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: "Περιμένω τη λύτρωση"

16.07.2016
Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνά η αγαπημένη πρωταγωνίστηρια που ταλαιπωρείται απίστευτα από τα τελευταία προβλήματα υγείας της

Σε μια σπάνια συνέντευξή της, η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στην εφημερίδα Freddo για τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία και την έχουν αφήσει καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της.

Η 71ός ετών σήμερα πρωταγωνίστρια του παλιού ελληνικού σινεμά και θεάτρου περιμένει, σύμφωνα με την εφημερίδασ, να κάνει επέμβαση στη χολή με την ευχή να λυθούν και μερικά από τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση”, δηλώνει στην εφημερίδα η ίδια η ηθοποιός έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου και τον γιο της

"Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ", συμπληρώνει η Νόρα Βαλσαμη.

Τα προβλήματα υγείας την έχουν αναγκάσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το επάγγελμά της. Η ίδια υποστήριξε πως παρότι είχε προτάσεις δεν μπορούσε να συμφωνήσει γιατί ένιωθε χάλια και μετά από τόσα χρόνια πορείας προστίθεται σε αυτό και η κούραση.

Τα τρία περίπου τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε δημόσιες εμφανίσεις καθώς, όπως λέει, "δεν μπορώ ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω τα παπούτσια μου, και γι'αυτό μένω κλεισμένη στο σπίτι μου".

Καλή αναρωση να ευχηθούμε εμείς...