Έντεκα χρόνια μετά! Η Παπαρίζου εξομολογείται: Γιατί δεν έκανα διεθνή καριέρα...

16.07.2016
Τον τρόπο με τον οποίο η νίκη στην Eurovision του 2005 επηρέασε το χαρακτήρα και την εξέλιξή της, αλλά και το λόγο για τον οποίο δεν έκανε διεθνή καριέρα, όπως πολλοί ανέμεναν, εξομολογείται η Έλενα Παπαρίζου.

«Δεν έχω πάψει να είμαι ανέμελη κι αυθόρμητη, γιατί αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μου. Είμαι αυθόρμητη ακόμη και στις συνεντεύξεις μου. Απλά μέσα μου έγινα λίγο πιο προσεκτική κι έχω μάθει να με προστατεύω περισσότερο. Όταν είσαι νέος, κάνεις περισσότερα λάθη και κάποιες επιλογές που τότε σου φαίνονταν σωστές, αλλά μελλοντικά αποδεικνύονται το αντίθετο. Η αλήθεια είναι πως μετά τη Eurovision, η αγοραφοβία μού είχε γίνει τρόπος ζωής. Προσπαθώ να τη δουλέψω μέσα μου, αλλά ακόμη έχω μέλλον στο κομμάτι αυτό», λέει, στο ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά», η τραγουδίστρια.

Επισημαίνοντας πως από τη φύση της είναι κοινωνική και αυθόρμητη, η Έλενα παραδέχεται ότι δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι της όταν δεν νιώθει καλά, επειδή ο κόσμος την έχει συνηθίσει να είναι πάντα χαμογελαστή κι ευδιάθετη.

Όσο για το λόγο για τον οποίο δεν έκανε διεθνή καριέρα με την Eurovision;


«Πιστεύω ότι στη ζωή μας όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν άνθρωποι στο περιβάλλον μου που ήταν δίπλα μου στην προσπάθεια για μια καριέρα στο εξωτερικό, συναντήσαμε στον δρόμο μας πολλά εμπόδια και δυσκολίες, που μας σταμάτησαν . Επίσης όταν το 2008 έχασα τον πατέρα μου, σήκωσα μέσα μου έναν τοίχο άρνησης σε όλα. Όλα αυτά λειτούργησαν αρνητικά στη δική μου περίπτωση. Τώρα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια νέα προσπάθεια στο εξωτερικό, κάτι κάνω και θα μάθετε περισσότερα σύντομα», απαντά!