Ματθίλδη Μαγγίρα: Ο ρόλος του Μάκη Παντζόπουλου στο γάμο της

04.07.2016
Η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε τον καταλυτικό ρόλο του Μάκη Παντζόπουλου στη γνωριμία της με τον μετέπειτα σύζυγό της και μουσικό Alex Foster. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είπε στο περιοδικό People πως με τον τέως σύζυγό της γνωρίστηκαν πριν από δεκαπέντε χρόνια στην Άνδρο.

«Εκείνο το καλοκαίρι του 2001 ο Μάκης Παντζόπουλος, που τον γνωρίζαμε προσωπικά και οι δύο, μας είχε πάει να μας δείξει τα Άχλα, την περιοχή όπου είχε σκεφτεί τότε να φτιάξει τις κατοικίες που έχει σήμερα. Όταν πήγαμε εκεί, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά ήταν ένα ονειρεμένο μέρος» αναφέρει και συνεχίζει «Δεν επιδίωξα τίποτα, ούτε ψαχνόμουν να βρω κάποιον να παντρευτώ. Με τον Alex γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Αυτό, όμως, που μου άρεσε πάνω απ’ όλα σε εκείνον ήταν πως αντιλαμβανόταν το χιούμορ μου».

Το φθινόπωρο του 2002, ο ερχομός της κόρης της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της Ματθίλδης. «Έκανα στροφή 180 μοιρών. Όταν γίνεσαι γονιός, αποκτά άλλο νόημα η ζωή σου. Δεν θα σου έλεγα πως απέκτησα φόβους μόλις έγινα μαμά, αλλά όταν κάνεις παιδί, ξυπνούν ορισμένοι φόβοι που μπορεί να κοιμούνταν. Φόβοι επίκτητοι, που κουβαλάς από την παιδική σου ηλικία» ξεκαθαρίζει.

Το 2011 το ζευγάρι χώρισε. Ωστόσο, η προσωπική της ζωή ουδέποτε απασχόλησε τα media. «Κανένας δεν με γνωρίζει για την προσωπική μου ζωή, παρά μόνο για την επαγγελματική. Και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει».