Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Έλβις Πρίσλεϊ: Αυτοκτόνησε

28.06.2016
Στις 16 Αυγούστου συμπληρώνονται 39 χρόνια από τον θάνατο του "Βασιλιά" και με την αφορμή ένα νέο βιβλίο που υπογράφει ο αδελφός του συγκλονίζει.

"O αδελφός μου ο Έλβις". Το βιβλίο που υπογράφει ο θετός αδελφός του Πρίσλεϊ και θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου φέτος, αναμένεται να ταρακουνήσει για καλά τους θαυμαστές του "Βασιλιά" καθώς ανάμεσα στα διάφορα που περιγράφει, αναλύει και τη θεωρία του περί αυτοκτονία του Έλβις.

Στο νέο του βιβλίο -γιατί έχει γράψει κι άλλα- ο Ντέιβιντ Ε. Στάνλεϊ περιγράφει τις τελευταίες μέρες της ζωής του Πρίσλεϊ υποστηρίζοντας ότι ο Έλβις "πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση χαπιών".

Ο Στάνλεϊ γνώρισε τον Έλβις στα τέσσερά του χρόνια, όταν η μητέρα του παντρεύτηκε τον πατέρα του, Βέρνον Πρίσλεϊ και έμειναν όλοι μαζί στην Graceland, το 1960. O Έλβις ήταν τότε 25 ετών.

Μεγαλώνοντας οι δυο τους ανέπτυξαν μια ιδιαίτερα στενή σχέση και στο τέλος ο Ντέιβιντ δούλευε για τον θρύλο-αδελφό του ως bodyguard και "γενικών καθηκοντων έμπιστος".

%PHOTO3

Όταν ο Έλβις βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου του στην Graceland το 1977, ο Στάνλεϊ ήταν από τους πρώτους που έφτασε στη σκηνή και υποστηρίζει ότι γύρω από το σώμα του υπήρχαν χάπια και σύριγγες,

"Είμαι ο μόνος που έχω τα κότσια να πω ότι ο Έλβις αυτοκτόνησε. Το ήξερα από εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσε να αντέξει τη στιγμή που όλος ο κόσμος θα καταλάβαινε ότι δεν ήταν εκείνος ο τέλειος άνθρωπος που όλοι νόμιζαν. Και εγώ γι' αυτό μιλώ για το θέμα σήμερα. Γιατί νοιάζομαι για τους νέους ανθρώπους και το προβλήματα που έχουν με τα ναρκωτικά. Πρέπει να τους πω τι έκαναν τα ναρκωτικά στον θετό μου αδελφό".

Αυτά έλεγε παλιότερα ο Στάνλεϊ, ο οποίος πέρασε επίσης από την κόλαση των ναρκωτικών ουσιών. Στο βιβλίο του μεταξύ άλλων, ο Ντέινβιντ γράφει ότι ο Πρίσλεϊ του είχε δώσει μια δυσοίωνη προειδοποίηση δύο ημέρες πριν από το θάνατό του στις 16 Αυγούστου, του 1977 ότι την επόμενη φορά που θα έβλεπαν ο ένας τον άλλο, ο Presley θα ήταν "σε ένα υψηλότερο επίπεδο".

Υποστηρίζει λοιπόν ότι ο θρύλος του ροκ εν ρολ είχε στις τσέπες του χάπια και πως πήρε υπερβολική δόση επίτηδες προσθέτοντας ότι τις τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν τόσο χάλια που φίλοι και συγγενείς τον πήγαιναν ακόμα και στην τουαλέτα.