Ρούλα Κορομηλά: Η αποχώρηση βόμβα και το μήνυμα με υπονοούμενο [photo]

21.06.2016
Κανονική «βόμβα» έσκασε στο τηλεοπτικό τοπίο με την ξαφνική αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το κανάλι Epsilon, μία μόλις εβδομάδα πριν την τελευταία και πολυαναμενόμενη εκπομπή που θα έβγαινε από τη Σύρο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός με μία ανακοίνωση που αιφνιδίασε γνωστοποίησε πως η Ρούλα Κορομηλά δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως αιτία της αποχώρησης ήταν αφενός μεν η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του show, αλλά και η άρνηση της Ρούλας να συμπαρουσιάσει το «Bravo Ρούλα» με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης, μετέφερε το ρεπορτάζ που ο ίδιος γνωρίζει στο Πρωινό του Αντ1: «Το κάθε επεισόδιο του “Μπράβο Ρούλα” στοίχιζε γύρω στα 100.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη εκπομπή στη Σύρο θα στοίχιζε 300.000 ευρώ. Την φώναξαν από το κανάλι και της είπαν ότι πρέπει να εμπλακεί με κάποιον τρόπο ο Μένιος Φουρθιώτης -διότι είναι και εμπορικός διευθυντής, φέρνει τα λεφτά- ώστε να βοηθήσει στο εμπορικό κομμάτι.

Δεν ξέρω αν της είπαν ότι θα είναι συμπαρουσιαστής ή θα βγαίνει με κάποιο link για να προωθεί κάποια προϊόντα. Γιατί παιδιά να το πούμε αυτό, κι εμείς εδώ δεν θα υπήρχαμε αν δεν υπήρχαν προϊόντα να προβάλουμε στις εκπομπές. Η Ρούλα δεν δέχτηκε κι έτσι ήρθε το διαζύγιο πριν της ώρας του».

Σημειώστε πως αργά το βράδυ της Δευτέρας, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το φεγγάρι γράφοντας στη λεζάντα: «Έχει πανσέληνο απόψε κ είναι ωραία ….». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

Έχει πανσέληνο απόψε κ είναι ωραία ....

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @roulakoromila στις Ιούν 20, 2016, 3:28μμ PDT