Εκραξαν την Καινούριου για την ντουλάπα της στο instagram [photos]

14.06.2016
Η Κατερίνα Καινούριου σαν άλλη Κάρι Μπράντσο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες παρουσίαζε στους «ακολούθους» της την ντουλάπα του σπιτιού της. Τι ντουλάπα δηλαδή, στην πραγματικότητα είχε μετατρέψει ένα ολόκληρο το δωμάτιο του σπιτιού της σε dressing room!

Η ίδια η παρουσιάστρια πόζαρε στη μέση του δωματίου, ανάμεσα σε πανάκριβες τσάντες, ρούχα και παπούτσια. Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε πολλούς, που θεώρησαν εξαιρετικά προκλητικές εν καιρώ κρίσης τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

My place!💕Μεσα σε λίγες ώρες εύκολα,γρήγορα κ οικονομικά μετέτρεψα ενα μικρό δωμάτιο του σπιτιού μου σ ενα σύγχρονο dressing room -βεστιάριο ✌🏻 thank u @uniondoorsgreece #amazingjob Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design.Βασικος στόχος αυτής της συγκεκριμένης κατασκευής είναι η αξιοποίηση κάθε γωνιάς που μπορεί να γίνει εύκολα προσβάσιμη και χρηστική. Για κάθε γυναίκα η ντουλάπα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, αφού κλείνει μέσα της όλο το προσωπικό της στυλ! #uniondoorsgreece #dressingroom #myplace #myclothes #myeverything #summermood #soexcited #part1 😍 Πως σας φαίνεται λοιπον ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις Ιούν 12, 2016, 2:09πμ PDT