Νεκτάριος Σφυράκης: Η κρίση και η ανάγκη τον έριξε σε... δεύτερη δουλειά!

01.06.2016
Πολύτεκνος και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης λίγο πριν υποδεχτεί τον τέταρτο γιο του ψάχνει extra εισόδημα για να τα βγάλει πέρα στην κρίση. Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Βρήκε και δεύτερη δουλειά.

Ο τραγουδιστής παίρνει βιταμίνες για να αντέξει. Το βράδυ στις πίστες και το πρωί , όπως διαβάζουμε στην Espresso, κλείνει συμβόλαια υγείας και συντάξεων σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μάς συστήνεται πλέον (και) ως ασφαλιστικός σύμβουλος γνωστής εταιρίας που ειδικεύεται σε θέματα υγείας και αποταμίευσης - συντάξεων! Παράλληλα ξενυχτάει ως καλό μπαμπάς με τον μεγάλο γιο του, Μανώλη, και τα μόλις δέκα μηνών δίδυμα αγόρια. Η σύζυγός του Στέλλα, περιμένει αγοράκι!

«Απαιτεί μια μαγκιά να κάνεις ένα άλλο επάγγελμα, παράλληλα με αυτό που σε κατέστησε δημοφιλή. Προσωπικά είμαι ακομπλεξάριστος και εργάζομαι χωρίς εμμονές, αναλογιζόμενος πάντα την ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στη γυναίκα μου, εν μέσω μιας απίστευτα σκληρής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Η αναγνωρισιμότητά μου σαφώς ανοίγει εύκολα πόρτες, ωστόσο η εμπιστοσύνη των ανθρώπων είναι κάτι που κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Κάνω αυτή τη δουλειά με πλήρη ευθύνη και συνείδηση απέναντι στους ανθρώπους, που επιθυμώ να έχουν μια καλύτερη υγεία και μεγάλη σύνταξη» λέει στην «Espresso».