Τζολί: Τα παιδιά της υιοθέτησαν οικογένεια από την Καμπότζη

12.05.2016
Το μήλο δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά! Έχοντας μεγαλώσει μέσα σε ατυή την πολύ ιδιαίτερη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, τα παιδιά τους δείχνουν να ακολουθούν τον δρόμο που εκείνοι δείχνουν όσον αφορά στον ανθρωπισμό και τη φιλανθρωπία.

"Η μεγάλη καρδιά της Αντζελίνα Τζολί προεκτείνεται μέχρι και τα παιδιά της, που βοήθησαν τη διάσημη μαμά τους να υιοθετήσει μια οικογένεια παιδιών από την Καμπότζη και να τους προσφέρει ιδιωτική εκπαίδευση" διαβάζουμε στην DailyMail, η οποία δημοσιεύει αποκλειστικά την είδηση.

Η 40χρονη σταρ, βρέθηκε στη χώρα για πολύ καιρό για τα γυρίσματα της ταινίας της "First They Killed My Father" και εντυπωσιάστηκε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τη σχέση που ανέπτυξαν τα παιδιά της με τη 16χρονη Leida Shoun, αρχικά και τα αδέλφια της αργότερα.

Η κοπέλα, πλησίασε τους "ξένους", όπως έκανε με όλους τους τουρίστες που ερχόταν στην πόλη της, Siem Reap, "ζητώντας δολλάρια".

Η οικογένεια της Leida αποτελείται από 12 παιδιά, ηλικίας από 16 μηνών μέχρι 19 ετών και έμεναν όλα μαζί με τους γονείς τους σε μια καλύβα τρώγοντας ό,τι τους πρόσφεραν τα συσσίτια.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και οι κόρες της Αντζελίνα, Σιλό (9) και Ζαχάρα (11) έδειξαν το δικό τους ανθρωπιστικό πρόσωπο, καθώς αποφάσισαν να βοηθήσουν τα παιδιά. Τους πηγαιναν κάθε μέρα φαγητό και έπαιζαν μαζί τους ενώ τους αγόρασαν ρούχα, ποδήλατα και μέσα από τη συναναστροφή τους έμαθαν πώς ζουν μερικοί από τους πιο φτωχούς ανθρώπους στον πλανήτη.

Συγκινημένη η Αντζελίνα αποφάσισε να συμβάλει στην "υιοθεσία" που είχαν αναλάβει οι κόρες της φροντίζοντας για όλα τα παιδιά να πάνε σε ιδιωτικό σχολείο της περιοχής, αλλάζοντας από τότε τελείως τη ζωή τους.

Για περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας κάνε κλικ ΕΔΩ.