Θα πάθεις πλάκα: Η κούκλα εγγονή της Καββαδία [photos]

18.04.2016
Υπήρξε η πιο διάσημη "κακιά" του ελληνικού κινηματογράφου,με ρόλους χαρακτηριστικούς, όπως της σκληρής πεθεράς ή της κακιά κουνιάδας.

Ο λόγος για την αξέχαστη Τασσώ Καββαδία, για την οποία όσοι την γνώριζαν από κοντά, έχουν να λένε πόσο γλυκός και καλός άνθρωπος ήταν, που δεν είχε καμία σχέση με τον κακό άνθρωπο του κινηματογράφου. Και για τη γλυκιά γιαγιά της, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2010, μίλησε η κουκλα εγγονή της, Αργυρώ Καλλιάφα.

Η κούκλα εγγονή της αξέχαστης ηθοποιού, κληρονόμησε από τη γιαγιά της την καλλιτεχνική φύση. Αν και δεν ακολούθησε τα χνάρια της στην υποκριτική, αφού προτίμησε να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας. Μάλιστα, η όμορφη Αργυρώ συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας κι "έκλεψε" τις εντυπώσεις και με την ομορφιά της.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή, Στα καλά καθούμενα, για τη γιαγιά της Τασσώ.

«Εγώ χάραξα τη δική μου πορεία στο σχέδιο και εκείνη τη δική της και νομίζω ότι δεν θα συγκρινόταν αν έκανε κάτι άλλο εκτός από αυτό που έκανε. Γεννήθηκε για να κάνει αυτό. Όταν ήμουν μικρή σκέφτηκα να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί είχα επηρεαστεί από τη γιαγιά μου. Ήταν ευγενική, γλυκιά και ηθική. Καμία σχέση με τον κακό άνθρωπο που έδειχνε στον κινηματογράφο», είπε.