Υπόθεση Παντελίδη: Σοκάρει η ποσότητα αλκοόλ και στα δύο κορίτσια!

03.04.2016
Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Μετά τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετασεων, που έδειξαν ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει απίστευτη ποσοότητα αλκοόλ, τώρα έρχεται μία νέα αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, οι δύο συνεπιβάτιδες του μοιραίου τζιπ, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, επίσης είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!

Σύµφωνα µε τις εξετάσεις, οι δυο κοπέλες είχαν πιει περίπου όσο και ο Παντελίδης, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισµό σε οργανισµό.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαµπος Λυκούδης, µε µια λιτή δήλωση το βράδυ της Πέµπτης είπε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελίδης, ήταν αδύνατον να οδηγούσε αυτός. Ωστόσο, η άποψη αυτή δε συνάδει με τα συμπεράσματα της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Θεματος και οι κοπέλες ειχαν πιει τόσο πολύ που θα ήταν αδύνατον να οδηγήσουν.