Βαρδής-Σκαφιδά: Φωτογραφίζονται και μιλούν για το παιδί που περιμένουν [photos]

30.03.2016
Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού, δύο μήνες πριν την γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο πριν λίγες ημέρες και σε λιγότερο από δύο μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του φωτογραφήθηκα για το περιοδικό ΟΚ και μίλησαν για τον ερχομό του παιδιού.

Το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δήλωσε στην συνέντευξη: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εµάς, ακόµα και ως πληροφορία. Εννοείται ότι χάρηκα και συγκινήθηκα ταυτόχρονα, όπως συγκινήθηκα και όταν κάναµε το πρώτο υπερηχογράφηµα κι άκουσα την καρδούλα του µωρού. ∆εν σου κρύβω βέβαια ότι, όταν αποφασίσαµε να γίνουµε γονείς, είχα πει στη Νατάσα: «Να δεις που θα τα καταφέρουµε µε την πρώτη!». Εκείνη το αµφισβητούσε, γιατί σκεφτόταν ότι πολλά ζευγάρια, λόγω άγχους, δυσκολεύονται να γίνουν γονείς. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο, γιατί µε το που το επιχειρήσαµε, έγινε. Το πίστευα γιατί ήταν σαν να είχα πάρει εντολή από κάπου ψηλά, που µου έλεγε: «Πρέπει να πάψεις πια να πενθείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου»