Μαρί Κυριακού: Το νέο της επαγγελματικό βήμα, που θα συζητηθεί!

28.03.2016
Ήταν το 2005, όταν η Μαρί Κυριακού συμμετείχε για τελευταία φορά σε τηλεοπτική σειρά. Έκτοτε, η γλυκιά ηθοποιός αφοσιώθηκε στη μεγάλη της τηλεοπιτκή αγάπη, την εκπομπή της "Με αγάπη".

H Κυριακού μίλησε στο περιοδικό People, αποκαλύπτωντας τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, που μάς άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά, το νέο της επαγγελαμτικό βήμα είναι ανεπάντεχο κα θα συζητηθεί. Όσο για την κοινωνική της εκπομπή, "Με αγάπη", η Κυριακού δεν πρόκειται να την εγακταλείψει.

«Εμείς δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ. Αν θελήσει κάποιος να το σταματήσει, θα είναι μόνο ο ΑΝΤ1. Αλλά ακόμα και αν βρεθούμε σε μια τέτοια δυσάρεστη στιγμή, πράγμα που απεύχομαι, εγώ θα πήγαινα να προτείνω την εκπομπή αλλού, θα το πάλευα, γιατί την πιστεύω. Προσφέρουμε έργο. Είναι μια εκπομπή προσφοράς, πιο χρήσιμη από ποτέ στην εποχή μας. Δεν έχει να κάνει με το “εγώ” μου, το κέφι ή το ταλέντο μου», δήλωσε για την εκπομπή της.

Όσο για τη νέα της καλλιτεχνική συνεργασία, η αποκάλυψη της μάς ξάφνιασε.

«Τελευταία, βέβαια, έχω αποκτήσει άλλη μια αγάπη που με αποφορτίζει: Γράφω στίχους» αποκαλύπτει. Και προσθέτει: «Έχουμε μια εκπληκτική συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει μελοποιήσει στίχους μου σε ένα τραγούδι, το οποίο σύντομα θα ακούσουμε με τη φωνή του».

Μάλιστα, η Κυριακού έχει γράψει μια αξιοθαύμαστη συλλογή από στίχους. «Ο άντρας μου ήταν ο πρώτος που διάβασε το παραμύθι μου και με παρότρυνε να το εκδώσω και η Ελένη Νικολάου, η αρχισυντάκτριά μου στοΜε Αγάπη, άκουσε πρώτη τους στίχους μου και της άρεσε πολύ το αποτέλεσμα», λέει.