Νέα αγάπη για τη Μαρί Κυριακού!

28.03.2016
Έχουμε να τη δούμε σε τηλεοπτική σειρά από το 2005. Την βλέπουμε μόνο «Με αγάπη», μία κοινωνική εκπομπή με εξαιρετικές ευαισθησίες. Ο λόγος για τη Μαρί Κυριακού που σε μία σπάνια συνέντευξή της στο περιοδικό People απαντά για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση: Δεν απορρίπτω τίποτα, κάθε φορά κάνω αυτό που με κερδίζει τη δεδομένη στιγμή. Σήμερα έχω σχέδια και για δύο χρόνια μετά, μάλιστα πράγματα πολύ διαφορετικά από αυτά που κάνω σήμερα.

Αυτό που σίγουρα δεν θα αφήσει ωστόσο είναι το «Με Αγάπη»: «Εμείς δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ. Αν θελήσει κάποιος να το σταματήσει, θα είναι μόνο ο ΑΝΤ1. Αλλά ακόμα και αν βρεθούμε σε μια τέτοια δυσάρεστη στιγμή, πράγμα που απεύχομαι, εγώ θα πήγαινα να προτείνω την εκπομπή αλλού, θα το πάλευα, γιατί την πιστεύω. Προσφέρουμε έργο. Είναι μια εκπομπή προσφοράς, πιο χρήσιμη από ποτέ στην εποχή μας. Δεν έχει να κάνει με το “εγώ” μου, το κέφι ή το ταλέντο μου».

Τελευταία, ωστόσο, έχει αποκτήσει άλλη μια αγάπη: «Γράφω στίχους. Στίχους ερωτικούς, που πρόκειται σύντομα να γνωρίσει καλύτερα το ευρύ κοινό. Έχουμε μια εκπληκτική συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει μελοποιήσει στίχους μου σε ένα τραγούδι, το οποίο σύντομα θα ακούσουμε με τη φωνή του» αποκαλύπτει με ενθουσιασμό.

Παράλληλα, είναι πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της, ενώ δε σταματά να «μπλέκει» τον Μάικ Φασολάκη της σε νέες περιπέτειες. Οι φίλοι της λένε πως η μαγειρική της είναι ασυναγώνιστη. «Μαγειρεύω τα πάντα από πολύ μικρή, γιατί η μαμά μου μας έκανε νοικοκυροκόριτσα, την αδελφή μου και εμένα. Από μαγειρική, από καθαριότητα και δουλειές κάνω τα πάντα και το καυχιέμαι. Είμαι πολύ καλή νοικοκυρά και πολύ οργανωτική. Ακόμα και τα ρούχα μου τα έχω τακτοποιημένα σχεδόν αλφαβητικά!» παραδέχεται.

«Ο άντρας μου ήταν ο πρώτος που διάβασε το παραμύθι μου και με παρότρυνε να το εκδώσω και η Ελένη Νικολάου, η αρχισυντάκτριά μου στο Με Αγάπη, άκουσε πρώτη τους στίχους μου και της άρεσε πολύ το αποτέλεσμα», λέει.