40 μέρες χωρίς τον Παντελίδη: «Βουβός» ο πόνος, πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο [photos]

27.03.2016
Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη, καθώς συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από τον αδόκητο χαμό του.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς το πρωί το ναό για να τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή, αλλά και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι που έφτασαν στη Νέα Ιωνία, όπως ο Γιάννης Βασιλείου, η Αμαρυλλίς, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί ακόμα.

Χθες σε μία ακόμα συγκινητική κίνηση, ο αδελφός του Τριαντάφυλλος έκανε το δικό του μνημόσυνο στον αδελφό του, ζητώντας από τους φίλους και τους θαυμαστές του να βάλουν τέρμα τα τραγούδια του σε μία ένδειξη τιμής της μνήμης του.

Οι φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένη κι έβαλαν... στο τέρμα τα τραγούδια του!

Πολλοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη δημιούργησαν ξεχωριστές σελίδες στα social media για τον συγκεκριμένο σκοπό με πιο συνηθισμένο τίτλο τον "Pantelidis night 7mm".

Πλήθος κόσμου πέρασε χθες καιΙ από το σημείο όπου η οικογένεια του άτυχου τραουδιστή διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ, στη Νέα Ιωνία. Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, αλλά και τον απλό κόσμο.