Δείτε τον γοητευτικό σύντροφο της «Σεσίλια» από τους «Συμμαθητές» [photo]

24.03.2016
Η ηθοποιός Νίκη Λάμη έγινε γνωστή από το ρόλο της «Σεσίλια», της λατινοαμερικάνας υπηρέτριας της Μαριλένας στους «Συμμαθητές». Είναι πολύ τίμια, αλλά οξύθυμη και γλωσσού Ισπανίδα. Στη δουλειά της είναι άψογη, όμως συνέχεια παραπονιέται.

Η νεαρή ηθοποιός ζει εδώ και καιρό τον έρωτά της, διακριτικά και μακριά απότα φώτα της δημοσιότητας, με τον 43χρονο Χρήστο Μεταλληνό.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στην Ιερά Οδό με καλλιτεχνική παρέα να διασκεδάζουν με τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου, της Μελίνας Ασλανίδου και του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Ο γοητευτικός 43χρονος έχει σπουδάσει στην Ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, αγαπάει τις μοτοσικλέτες, είναι γυμνασμένος και διαθέτει αρκετά tattoos.

Οπως έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Νίκη, σκοπός τους δεν είναι ο γάμος, αλλά καταρχάς η απόκτηση ενός παιδιού. «Ημουν πολύ θετική με τον γάμο, με την πρόταση, με τα λουλούδια, όμως το ξεπέρασα εν μια νυκτί. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Ισως επειδή παλαιότερα έμενα περισσότερο στο αμπαλάζ και δεν καταλάβαινα την ουσία των πραγμάτων. Δεν λέω πως όταν έρθει η στιγμή να γίνει, δεν θα το χαρώ.»

Πηγή Espresso