Η Κάιλι Μινόγκ γιορτάζει 10 χρόνια χωρίς καρκίνο με ένα συγκινητικό ποστάρισμα

25.02.2016
Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τη συμπαθέστατη, μικροκαμωμένη τραγουδίστρια από την Αυστραλία καθώς γιόρταζε μια πάρα πολύ σημαντική επέτειο που αφορά την υγεία της.

Η Κάιλι Μινόγκ δεν έκρυψε ποτέ την πάλη της με τον καρκίνο του μαστού, προσπαθώντας να αφυνπίσει όσο περισσότερες γυναίκες μπορεί ώστε να εξετάζονται συχνά και να προσέχουν τον εαυτό τους. Χθες, επίσημη επέτειο της ημέρας όπου βρέθηκε "καθαρή", η 47χρονη σταρ έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με το ανάλογο μήνυμα προς όλους.

"Σήμερα είναι η επίσημη επέτειος των 10 χρόνων "πεντακάθαρη" από τον κακρίνο του μαστού. Φυσικά, οι πιο κοντινοί και αγαπημένοι μου ήταν πάντα στις πρώτες μου σκέψεις. Πίσω από τα δάκρυα υπήρχε ανακούφηση, ευχαριστώ και σκέψεις. Σκέψεις όλων αυτών που παλεύουν μέχρι αυτό τον σκοπό, εκείνων που το έχουν προσπεράσει και εκείνων που δυστυχώς έχουμε χάσει. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό", γράφει η Κάιλι δίπλα σε μια γλυκύτατη φωτογραφία από τα μικράτα της, ενώ στη συνέχει προτρέπει τον κόσμο να συνεισφέρει σε διάφορους σκοπούς υπέρ των όσων πάσχουν από καρκίνο.

Πραγματική έμπνευση η Κάιλι, η οποία αυτό τον καιρό ζει την απόλυτη ευτυχία -και της φαίνεται- στο πλευρό του 28χρονου ηθοποιού αρραβωνιστικού της, Τζος Σασέ.