Έφυγε στα 34 από εγκεφαλικό η «βασίλισσα του Snapchat» [photos]

04.02.2016
Σοκ στον χώρο του μόντελινγκ προκαλεί η είδηση ότι το μοντέλο του Playboy και αποκαλούμενη Βασίλισσα του Snapchat, μοντέλο Κέιτι Μέι έφυγε από τη ζωή από εγκεφαλικό σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Σύμφωνα με το People το μοντέλο που έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες του GQ και πολλών ανδρικών περιοδικών υπέφερε από πόνους στο πίσω μέρος του κεφαλιού, πριν πάθει το εγκεφαλικό που της στέρησε τη ζωή.

Ο αδερφός της Στίβεν Μέι επιβεβαίωσε τον θάνατό της με μια λιτή δήλωση της οικογένειας. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της Κέιτι Μέι - μητέρας, κόρης, αδερφής, φίλης, επιχειρηματία, μοντέλου και social media star - που επέλθε από εγκεφαλικό που προήλθε από μπλοκαρισμένη καρωτίδα αρτηρία»

Η Κέιτι Μέι αφήνει πίσω της ορδές θαυμαστών στα social media, αλλά και ένα κοριτσάκι 7 ετών.

Το τελευταίο της post στο Instagram είχε το σχόλιο: «Ελπίζω όλοι σας να έχετε μια υπέροχη Δευτέρα! Έχει πολύ άνεμο σήμερα στο LA». Η Μέι ξεκίνησε την καριέρα της στις δημόσιες σχέσεις πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η αγάπη της για τα social media φαίνεται από το γεγονός ότι έχει μια από τις κορυφαίες σελίδες με 1.9 εκατομμύρια followers στο Instagram.