Η Κρόφορντ αποσύρεται και η 14χρονη κόρη της απογειώνεται [photos]

04.02.2016
Πριν λίγες μέρες η Σίντι Κρόφορντ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και των φωτογραφήσεων τώρα που κλείνει τα 50, θα μας αφήσει όμως άξια διάδοχο την 14χρονη κόρη της.

Πρόκειται για ένα κορίτσι που μοιάζει καταπληκτικά στη μαμά της, όπως την θυμόμαστε στα 25 της. Η Κάια Γκέρμπερ (Kaia Gerber) υπεραγαπά την μητέρα της και τη θαυμάζει απεριόριστα, θέλει μάλιστα να διακριθεί και η ίδια στο χώρο του μόντελινγκ. Η χαριτωμένη έφηβη έχει την ομορφιά της μητέρας της και τη φρεσκάδα της νεότητας.

Η Kaia συμμετείχε στην καμπάνια για τη νέα κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι της Chrome Hearts, η οποία ανήκει στη Laurie Lynn, φίλη της μητέρας της.

H κόρη της Σίντι έκανε το πανηγυρικό ντεμπούτο της στο μόντελινγκ στο Teen Vogue. Η βετεράνος του μόντελινγκ Σίντι Κρόφορντ παραδέχεται ότι θα ήθελε να αποτελέσει πρότυπο για την κόρη της. Για το μόνο για το οποίο ανησυχεί είναι η μικρή να ζήσει την ηλικία της, να φάει τα παγωτά της, και να μην πάθει την κλασική νεύρωση των μοντέλων που κάνουν δίαιτες και βλέπουν τον εαυτό τους πάντα χοντρό.

Η 50χρονη Σίντι πιστεύει ότι η μικρή θα πάρει το παράδειγμά της: να γυμνάζεται, να τρώει σωστά, και είναι ευγενική με τον εαυτό της.