Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογράφηση «στα κόκκινα» και ο γάμος με τον Ρέμο [photos]

28.12.2015
Η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού People και μίλησε για την αγαπημένη της κορούλα: «Το μωρό ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και έχει φέρει μεγάλη ευτυχία στη ζωή μας. Βέβαια, υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Όταν το παιδί έρχεται, από τη μία μέρα στην άλλη έχεις ένα πλασματάκι στο σπίτι. Αλλάζουν τα πάντα, έτσι δυσκολεύτηκα λίγο.

Παρά τις δυσκολίες του πρώτου καιρού, όμως, το συναίσθημα είναι μοναδικό. Όταν έρχεται το παιδί, συνειδητοποιείς το λόγο που είσαι στη ζωή. Όταν περιμένεις το μωράκι σου, μέσα στο κεφάλι σου φαντάζεσαι τη ζωή μετά, αλλά δεν μπορείς να συλλάβεις απόλυτα πόσο μαγικό είναι όλο αυτό, αν δεν έχεις γίνει μαμά. Κάθε στιγμή κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη του μωρού, την εικόνα του.

Η Υβόννη αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει πότε τελικά θα την δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντώνη Ρέμο!

«... θα ήθελα μια μέρα να αποκτήσει ένα αδελφάκι. Ό,τι θέλει ο Θεός», λέει στο περιοδικό People, ενώ όσον αφορά στο γάμο που ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος μετά τη βάφτιση της κόρης τους, εξηγεί πως δεν είναι κάτι που έχουν ήδη προγραμματίσει.

«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Εδώ και χρόνια που είμαστε μαζί αισθάνομαι γυναίκα του Αντώνη, αλλά ουσιαστικά έγινα γυναίκα του την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί μας. Αν με ρωτάς αν με αφορά ο γάμος, θα ήθελα να έχουμε την ευλογία του Θεού μέσα από το μυστήριο κάποια μέρα, αλλά όλο το υπόλοιπο, τα νυφικά, η γιορτή, δεν με νοιάζουν καθόλου».