Απίστευτη επίθεση στην Coco για τις φωγραφίες του νεογέννητου

08.12.2015
Μανούλα έγινε πρόσφατα η διάσημη τελεπερσόνα, όμως ο τρόπος με τον οποίο "χειρίζεται" το μόλις λίγων ημερών μωράκι της έχει... ξεσηκώσει τα πλήθη, που δεν σταματούν να την "κράζουν" όπου και όπως μπορούν.

Το πρώτο της παιδάκι γέννησε πριν από λίγες μέρες Κόκο Όστιν (Coco Austin) και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να το "ποστάρει" στο Instagram, με αποτέλεσμα τα σχόλια να πέφτουν βροχή, αλλά με την κακή εννοια.

Η 36χρονη τηλεπερσόνα γέννησε το κοριτσάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Ice Τ την περασμένη εβδομάδα και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες του βρέφους, σε χιλιες δυο εκδοχές.

Σανέλ Νικόλ το όνομα αυτής και είναι πραγματικά μια γλύκα, όμως, όντως... μήπως το έχει παρακάνει η μανούλα;;;

Η κοινή γνώμη έχει αντιδράσει έντονα υποστηρίζοντας ότι η Κόκο εκμεταλλεύεται στο έπακρον το μωράκι της από τις πρώτες κιόλας ώρες της ζωούλας του προς δικό της όφελος.

Φυσικά εκείνη και ο καλός της το αρνούνται πεισματικά, όμως οι αμφιβολίες υπάρχουν, έντοντες.

Οι εικόνες αυτές είναι από την πρώτη επαγγελματική φωτογράφηση της μικρής, την οποία η μανούλα πόσταρε φυσικά στο Instagram.

Πάντως, για να σταθούμε και σε ένα άλλο, πιο γυναικείο σημείο του θέματος, η Κόκο μην έχοντας πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη έχει επανέλθει πλήρως σε χρόνο μηδέν.

Η φωτογραφία που πόσταρε μόλις σήμερα το πρωί... ρίχνει σαγόνια... Γύρνα σελίδα και δες