Η Αλίκη σε σπάνιες φωτογραφίες!

30.11.2015
Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της μεγαλύτερης σταρ που έβγαλε η Ελλάδα, κυκλοφόρησε ένα συλλεκτικό ημερολόγιο, με τον τίτλο «Αλίκη, Ένας χρόνος στην αιωνιότητα». Στις σελίδες του οι θαυμαστές της "εθνικής μας σταρ" ανακαλύπτουν άγνωστες στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενσταντανέ από τα γυρίσματα των ταινιών της και τις πρόβες των θεατρικών παραστάσεών της, αλλά και πολλά άλλα στιγμιότυπα της καριέρας της. Επίσης, για την αξέχαστη Αλίκη μιλούν καλοί της φίλοι, μεταξύ αυτών η κουμπάρα της (ήταν η νονά του γιου της Πάυλου,) Έλενα Ακρίτα, η Μάρω Κοντού, η Μάρθα Βούρτση, ο Κώστας Βουτσάς, η Κάτια ∆ανδουλάκη, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Νίκος Γαλανός, η Νόρα Βαλσάµη, ο Βασίλης Καΐλας, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και πολλοί άλλοι. Το λεύκωμα αποτελείται από 50 σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες που προέρχονται από το αρχείο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Νάνας Παναγούλια. Το ημερολόγιο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ στην τιμή των 9,90€ (διαστάσεις 30cmX30cm, έγχρωμο).

Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της μεγαλύτερης σταρ που έβγαλε η Ελλάδα, κυκλοφόρησε ένα συλλεκτικό ημερολόγιο, με τον τίτλο «Αλίκη, Ένας χρόνος στην αιωνιότητα».

Στις σελίδες του οι θαυμαστές της "εθνικής μας σταρ" ανακαλύπτουν άγνωστες στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενσταντανέ από τα γυρίσματα των ταινιών της και τις πρόβες των θεατρικών παραστάσεών της, αλλά και πολλά άλλα στιγμιότυπα της καριέρας της. Επίσης, για την αξέχαστη Αλίκη μιλούν καλοί της φίλοι, μεταξύ αυτών η κουμπάρα της (ήταν η νονά του γιου της Πάυλου,) Έλενα Ακρίτα, η Μάρω Κοντού, η Μάρθα Βούρτση, ο Κώστας Βουτσάς, η Κάτια ∆ανδουλάκη, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Νίκος Γαλανός, η Νόρα Βαλσάµη, ο Βασίλης Καΐλας, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και πολλοί άλλοι.

Το λεύκωμα αποτελείται από 50 σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες που προέρχονται από το αρχείο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Νάνας Παναγούλια. Το ημερολόγιο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ στην τιμή των 9,90€ (διαστάσεις 30cmX30cm, έγχρωμο).