Μεγάλες πρεμιέρες με άρωμα Όσκαρ μόνο στα κανάλια Novacinema [vds]

26.11.2015
Ταινίες που κέρδισαν την προτίμηση και του κοινού και των κριτικών έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή μόνο στα κανάλια Novacinema και ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κανάλι.

«Ελεύθερος Σκοπευτής»: Υποψήφια για έξι Οσκαρ, απέσπασε τελικά το βραβείο καλύτερου ηχητικού μοντάζ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να υποδύεται έναν Τεξανό ακραίο μιλιταριστή πεζοναύτη που διαθέτει το τιμητικό όσο και θλιβερό ρεκόρ των περισσότερων «στόχων» που έχουν ποτέ σκοτωθεί από την κάνη Αμερικανού ελεύθερου σκοπευτή.

«Γυναίκα από Χρυσό»: Βασισμένη σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία και με την υπέροχη Έλεν Μίρρεν να υποδύεται την εβραϊκής καταγωγής μετανάστρια, Μαρία Άλτμαν, η οποία κινείται νομικά εναντίον της αυστριακής κυβέρνησης και διεκδικεί έναν πίνακα του Γκούσταβ Κλιμτ ο οποίος ανήκε στην οικογένειά της, κλάπηκε από τους Ναζί στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα κατέληξε να κοσμεί την Εθνική Πινακοθήκη της Αυστρίας.

«John Wick»: Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει ξανά στο μόνο μέρος όπου μοιάζει ταιριαστός, τις ταινίες δράσης. Όπως περίπου κάνει και ο «John Wick», ο ήρωας που ενσαρκώνει στην ομώνυμη ταινία: ένας διαβόητος εκτελεστής της μαφίας που αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να κυνηγήσει εκείνους που του έκλεψαν τα πάντα. Οι οποίοι δεν είναι άλλοι, φυσικά, από τους πρώην συνεργάτες του.

Δες επίσης σε Α’ τηλεοπτική προβολή τις ταινίες «Before I go to sleep», «Kill the messenger», «Selma» και «Chappie».

Και μην ξεχνάς! Με τη δυνατότητα εγγραφής που σου δίνει ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ μπορείς να φτιάξεις την προσωπική σου συλλογή για να βλέπεις όποια ταινία θέλεις όποτε εσύ θέλεις!

Μη βλέπεις ό,τι έχει! Δες ό,τι θες!