Μοναδικές πρεμιέρες σε περιμένουν μόνο στα κανάλια Novacinema [vds]

26.11.2015
Η εορταστική περίοδος έχει αρχίσει, ο καιρός χαλάει και τι καλύτερο από το να κάτσεις στον καναπέ σου με καλή παρέα και να απολαύσετε μοναδικές πρεμιέρες στην τηλεόρασή σου.

Για ακόμα μία φορά τα κανάλια Novacinema έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν για σένα πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι ταινίες και τις μεταδίδουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

«Exodos: Gods & Kings»: Ο «Σκοτεινός Ιππότης» Κρίστιαν Μπέιλ επιστρέφει ως «Μωυσής» σε μια θεαματική θρησκευτική υπερπαραγωγή, η οποία όμως, αναζητά και τη λογική εξήγηση πίσω από τα γεγονότα.

«Cake»: Η ταινία- έκπληξη για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία απέδειξε πως δεν είναι μόνο η «Ρέιτσελ» από τα «Φιλαράκια» με παραλλαγές, όπως την «κατηγορούν».

«Kingsman: Η μυστική υπηρεσία»: Η ξεκαρδιστική σάτιρα κατασκοπικών ταινιών με τον βραβευμένο με Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, Κόλιν Φερθ.

Ακόμα περισσότερες πρεμιέρες σε περιμένουν στα κανάλια Novacinema, όπως «Big Eyes», , «Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ», , «Ο δικαστής», «Mr Turner».

Και μην ξεχνάς! Με τη δυνατότητα εγγραφής που σου δίνει ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ μπορείς να φτιάξεις την προσωπική σου συλλογή για να βλέπεις όποια ταινία θέλεις όποτε εσύ θέλεις!

Μη βλέπεις ό,τι έχει! Δες ό,τι θες!