Ο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

26.11.2015
Για τους λάτρεις του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, τα κανάλια Novacinema έχουν εξασφαλίσει πρώτα από όλα τα άλλα κανάλια, τέσσερις ταινίες που ξεχώρισαν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Από Έρωτα»: Βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τον ίδιο, τη Σμαράγδα Καρύδη και την Παναγιώτα Βλαντή στους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μια ιστορία έρωτα γεμάτη εκπλήξεις, ένταση, συναίσθημα κι ανατροπές.

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας»: Η λατρεμένη ταινία του παλιού, κλασικού κινηματογράφου αναβιώνει στην Ελλάδα του σήμερα με αγαπημένους ηθοποιούς να σκορπούν το γέλιο.

«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»: Το θεατρικό έργο του Σταμάτη Φασουλή μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και τη σκυτάλη από τη Σοφία Φιλιππίδου παίρνει η Ρένια Λουιζίδου, η οποία πλαισιώνεται από αγαπημένους ηθοποιούς.

«Xenia»: Δύο αδέλφια διασχίζουν την Ελλάδα σε αναζήτηση του βιολογικού τους πατέρα, ο οποίος μπορεί να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια. Αν η «Στρέλλα» ήταν ένα εντυπωσιακό και τολμηρό βήμα μπροστά για τον Πάνο Κούτρα, το ώριμο, απολαυστικό, χορταστικό από χιούμορ, αισιοδοξία και συναίσθημα «Xenia» είναι όλα όσα περιμέναμε από το σκηνοθέτη, και παραπάνω.

Και μην ξεχνάς! Με τη δυνατότητα εγγραφής που σου δίνει ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ μπορείς να φτιάξεις την προσωπική σου συλλογή για να βλέπεις όποια ταινία θέλεις όποτε εσύ θέλεις!

Μη βλέπεις ό,τι έχει! Δες ό,τι θες!