Charlie Sheen: Ο έκλυτος βίος και η αποκάλυψη ότι είναι φορέας του ιού HIV [photos+vds]

17.11.2015
Στην εκπομπή Today Show του NBC, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) παραδέχτηκε ότι οι φήμες και τα δημοσιεύματα είναι αληθινά: «Είμαι εδώ για να παραδεχτώ ότι όντως είμαι θετικός στο ιό HIV.

Στην εκπομπή "Today Show" του NBC, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) παραδέχτηκε ότι οι φήμες και τα δημοσιεύματα είναι αληθινά. «Είμαι εδώ για να παραδεχτώ ότι όντως είμαι θετικός στο ιό HIV. Οφείλω να βάλω μια τελεία σε αυτό το ανελέητο μπαράζ επιθέσεων που δέχομαι από παντού. Πολύ βλαβερές ιστορίες που απειλούν την ίδια στιγμή και την υγεία τόσων ακόμη. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από την αλήθεια».

Και συνεχίζει λέγοντας ότι η ασθένειά του διαγνώστηκε τέσσερα χρόνια πριν. Ξεκίνησε με πονοκεφάλους, εξάρσεις ιδρώτα και άλλα συμπτώματα που πίστεψε ότι ήταν όγκος στον εγκέφαλο. «Το HIV είναι τρία γράμματα που είναι δύσκολο να τα απορροφήσεις... είναι ένα σημείο καμπής στη ζωή... » λέει στη συνέντευξή του!


Ο Τσάρλι Σιν ισχυρίζεται ότι έδωσε εκατομμύρια για να κρατήσουν το μυστικό του: «Αυτό που οι άνθρωποι δεν σκέφτονται είναι ότι αυτά τα χρήματα τα στέρησαν από τα παιδιά μου. Νομίζουν ότι είμαι μόνος μου αλλά έχω πέντε παιδιά και μια εγγονή. Τους εμπιστεύτηκα. Τους έβαλα στον πιο στενό κύκλο των δικών μου ανθρώπων γιατί πίστεψα ότι θα βοηθούσαν. Αντίθετα, ανταπόδωσαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξα με προδοσία». Τονίζει επίσης ότι όλα τα χρόνια της ασθένειάς του, δεν έχει κολλήσει κανέναν ερωτικό παρτενέρ του ενώ φρόντιζε να ενημερώσει όλους για την κατάστασή του πριν από τη σεξουαλική πράξη.

«Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό μόνο με δύο ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια τους οποίους όμως κούραρε ο ίδιος ο γιατρός μου, και ήταν απόλυτα ενήμεροι για τα πάντα».

Το ιστορικό των αποκαλύψεων

Το National Enquirer ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός προσπαθούσε επί πολλά χρόνια να κρατήσει με κάθε τρόπο κρυφό το γεγονός ότι είχε HIV, την ώρα που πρωταγωνιστούσε σε γνωστές ταινίες και αμερικανικές σειρές και ενώ διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με πολλές γυναίκες, χωρίς να τις ενημερώνει για το.... θέμα του! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολλές ήταν εκείνες οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον ηθοποιό πως τις εξέθεσε στο ιό, ενώ μια από αυτές κατάφερε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό για να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Σήμερα φήμες λένε ότι ζει απομονωμένος στο σπίτι του, βλέποντας το πρωί την οικογένειά του και τους φίλους του, ενώ το βράδυ συνεχίζει να πληρώνει 25.000-30.000 δολάρια πορνοστάρ - γυναίκες και άνδρες - για να του κρατούν συντροφιά. Σεξ και ναρκωτικά και αλκοόλ είναι το φόρτε του!

Χαρακτηριστική είναι η ομολογία της Κέισι Τζόρνταν, μιας 22χρονης πορνοστάρ, η οποία έλαβε το ποσό των 30.000 δολαρίων για να περάσει μια νύχτα μαζί του: «Οταν με κάλεσαν στο πάρτι του χάρηκα γιατί δεν ήξερα αν θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία να τον γνωρίσω. Πίστευε ότι οι πορνοστάρ δεν ήταν ευτυχισμένες. Το ίδιο συνέβαινε και με αυτόν, οπότε ένιωθε πιο άνετα να συνυπάρχει μαζί μας» είχε δηλώσει παλαιότερα.

Για να μην διαρρεύσει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει δημιουργήσει ένα «κέντρο διοίκησης» στο γκαράζ του σπιτιού του, το οποίο ελέγχει όποιον μπαίνει και βγαίνει από το κτίριο.

Από μαρτυρίες ο διάσημος ηθοποιός κάνει χρήση κρακ, τονίζοντας πως «τους τελευταίους έξι μήνες η κατάστασή του δεν είναι καλή».