Μας τρέλανε ο Μπραντ -Δε φαντάζεσαι τι είπε για την Αντζελίνα

29.10.2015
Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρι όλων των εποχών και παρόλο που οι κακές γλώσσες τους χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, εκείνοι παραμένουν ολοένα και πιο δεμένοι μαζί με τα 6 -προς το παρόν- παιδιά τους. Οι τελευταίες δηλώσεις εκείνου μας αφήνουν... "παξιμάδι" και πράσινες από τη ζήλεια!

10 χρόνια συμπληρώνει φέτος η σχέση του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και η επέτειος τους βρίσκει παντρεμένους με έξι παιδιά και μια νέα συνεργασία στη μεγάλη οθόνη -την πρώτη τους μετά το "μοιραίο" "Mr & Mrs Smith" του 2005.

Την ταινία "By the sea" υπογράφει σκηνοθετικά η 40χρονη σταρ και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον μήνα του μέλιτός τους. Σήμερα, ο Μπραντ ποζάρει για το περιοδικό "V" σε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα -από πολλές απόψεις- φωτογράφιση και μιλά για την αγαπημένη με τρόπο που μας κάνει να ζηλεύουμε. Με την καλή έννοια -προσπαθούμε!

Το θέμα αφορούσε στην επαγγελματική τους συνεργασία και ο Μπραντ δεν δίστασε να παραδεχτεί δημοσίως και με πάθος αυτά που νιώθει για τη σέξι (ναι ναι, το είπε και αυτό) σύζυγό του.

1. "Δουλέψαμε βασιμένοι σε καθαρό ένστικτο. Η Άντζι και εγώ έχουμε τόση ιστορία και κατανόηση ο ένας για τον άλλο που όλα λειτουργούν αυτόματα".

2. "Στο τέλος της μέρας, γινόμαστε γονείς, δίπλα στα αξιαγάπητα, τρελά παιδιά μας, μιλάμε για τη μέρα τους, σιγουρευόμαστε ότι βούρτσισαν τα δόντια τους, έτσι η ένταση όλης της μέρας φεύγει... μέχρι την επόμενη".

3. "Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο πολύ απολαμβάνω τις οδηγίες που μου δίνει η σύζυγός μου. Είναι αποφασιστική, απίστευτα διαισθητική, με κοφτερό μυαλό και, αν μου επιτρέπετε... σέξι στο πόστο της".

Και στο τέλος η... βόμβα: 4. "Την εμπιστεύομαι με τη ζωή μου την ίδια".

Τι άλλο να πούμε εμείς; Ας είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και ας χαίρονται τη ζωή τους και τα παιδάκια τους.