Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω γυρίσει πάρα πολλές φορές σπίτι μου κι έχω κλάψει με σχόλια για την εμφάνισή μου»

02.10.2024
Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω γυρίσει πάρα πολλές φορές σπίτι μου κι έχω κλάψει με σχόλια για την εμφάνισή μου»
Εκνευρισμένη με τα hate comments στα Social Media κατά της Ματούλας Ζαμάνη

Για αρκετή ώρα η εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ασχολήθηκε με την κίνηση της τραγουδίστριας Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της επί σκηνής σε συναυλία της και τα χιλιάδες σχόλια που ακολούθησαν στα social media εναντίον της.

Σχόλια που σε γενικές γραμμές ήταν άκρως αρνητικά και αναφέρονταν στην εμφάνιση της τραγουδίστριας και όχι στην επιλογή της κίνησης που έκανε.

«Μπλιαχ, μπλιαχ γι’ αυτά τα σχόλια. Αηδία. Τα σχόλια είναι τραγωδία. Ντροπή, Ντροπή. Ακόμα και να μη σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αυτά τα σχόλια είναι αισχρά! Καταλαβαίνω να μη σου αρέσει αλλά, πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη χυδαιότητα;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Εμένα προσωπικά δε με ενόχλησε και δε καταλαβαίνω και όλα αυτά τα σχόλια περί καθαριότητας. Τι λέτε ρε; Ήσασταν εκεί να μυρίσετε: Τι είναι αυτά που γράφετε; Πάτε καλά όλοι; Και από τα social μέσα μυρίζετε; Τα νεύρα μου».

Στη συνέχεια έπαιξαν και αντιδράσεις επωνύμων για το θέμα:

«Το δεύτερο κομμάτι (σ.σ. τα κιλά) δεν είναι θέμα συζήτησης η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου. Στο διαδίκτυο κρύβεσαι πίσω από ένα κινητό και κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι, στην τηλεόραση έχουμε πρόσωπα που σχολιάζουμε. Αν κάποιοι άνθρωποι σχολίασαν αρνητικά την εξωτερική εμφάνιση της συγκεκριμένης τραγουδίστριας ή μια παρουσιάστριας από ό,τι άκουσα, είναι λάθος. Είναι εγκληματικό. Μπορεί ο άνθρωπος που έχει δεχθεί το σχόλιο, να κάνει κακό στον εαυτό του και να πάει στο σπίτι του και να κλαίει» σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μετά την τοποθέτηση της ηθοποιού, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο και σας μιλά ένας άνθρωπος που έχω γυρίσει πάρα πολλές σπίτι μου κι έχω κλάψει με σχόλια για την εμφάνισή μου. Ειδικά στο παρελθόν πάρα πολύ, αλλά τώρα τα έχω ξεπεράσει αυτά».

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2024 - 11:48