Τούνη -Αλεξάνδρου: Ερωτευμένοι στην Καππαδοκία ξύπνησαν αξημέρωτα για τα αερόστατα

30.09.2024
Τούνη -Αλεξάνδρου: Ερωτευμένοι στην Καππαδοκία ξύπνησαν αξημέρωτα για τα αερόστατα
Από τις πιο όμορφες εμπειρίες κι ας έχει ταλαιπωρία στο ξύπνημα

Μια απίθανη εμπειρία έζησαν χθες τα ξημερώματα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Καππαδοκία. Σε αυτό το απίθανο σεληνιακό τοπίο με τους τόσο ιδιαίτερους βραχώδεις σχηματισμούς σε όποιο σημείο της περιοχής κι αν μένεις λίγο πριν χαράξει σε ξυπνάνε οι ορδές των αυτοκινήτων και των πούλμαν που μεταφέρουν τουρίστες από τα δεκάδες ξενοδοχεία προς τις περιοχές απ' όπου ξεκινούν την αργή τους πορεία στον ουρανό πριν την ανατολή του ηλίου εκατοντάδες αερόστατα.

Είναι το απόλυτο must αν βρεθείς στην Καππαδοκία να το ζήσεις. Βέβαια για να το ζήσεις πρέπει να σηκωθείς από τις 4 τα χαραμάτα καθώς 5 με 5 και τέταρτο επιβάλλεται να βρίσκεσαι έτοιμος στον χώρο που θα ετοιμάζεται το αερόσταστο για να μπεις, όταν δοθεί το σύνθημα και σιγά σιγά να ανυψωθείς στον ουρανό. Από εκεί ψηλά παρακολουθείς τον ήλιο να ανατέλλει αλλά και τα χρώματα των υπόλοιπων αερόστατων που πετάνε επίσης γύρω στην περιοχή. Την πρώτη μέρα που το προσπάθησαν δεν το κατάφεραν γιατί δεν έφτασαν στην ώρα που έπρεπε. Χθες όμως οργανώθηκαν καλύτερα.

Δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι έκανε την πτήση -γιατί ο Πάρης που ήταν φυσικά μαζί τους είναι πολύ μικρός και δεν γνωρίζουμε παρά το γεγονός οτι το ΄έχουμε κάνει, αν υπάχει όριο ηλικίας- σίγουρα πάντως απόλαυσε το μοναδικό θέαμα και τράβηξε συγκλονιστικές φωτογραφίες.

TOUNI_ALEXANDROU_KAPPADOKIA_1_8c150.jpg

TOUNI_ALEXANDROU_KAPPADOKIA_3_f0d38.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 30.09.2024 - 04:31