Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι μέχρι και σήμερα την κάννη από το όπλο, ήταν σαν να αδειάζει η ψυχή μου»

02.10.2024
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι μέχρι και σήμερα την κάννη από το όπλο, ήταν σαν να αδειάζει η ψυχή μου»
Έκαναν την ιστορία του τραγούδι και το τραγουδάνε μαζί

Την απίστευτη ιστορία ζωής του Ετεοκλή Παύλου, τον σοβαρό τραυματισμό του που οδήγησε στην απώλεια του άκρου του, την αγωνία της οικογένειάς του αλλά και το δικό του μήνυμα προς κάθε άνθρωπο που βιώνει μια μεγάλη δυσκολία στη ζωή του, έκαναν τραγούδι μαζί με την Ελένη Χατζίδου.

Και το τραγούδησαν μαζί, ντουέτο. Όπως έκαναν και την εποχή που συμμετείχαν στο J2Us ως τραγουδιστικό ζευγάρι κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και την ευκαιρία να ανοίξουν την πόρτα της τηλεόρασης ως παρουσιαστές πια.

«Φίλε μου, ζήσε» είναι το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου και του Κυριάκου Γαληνού αφιερωμένο στον Ετεοκλή Παύλου. Φυσικά η κάμερα του Breakfast@Star βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip:

«Το να βλέπω την ιστορία της ζωής μου σε μια ταινία είναι κάτι που κρύβει πολύ πόνο αλλά και πολλή χαρά» είπε πριν πασάρει το βίντεο ο Ετεοκλής Παύλου.

ETEOKLIS_KAI_XATZIDOU_bfe7f.jpg

«Αυτό που θέλουμε να μείνει είναι η αισιοδοξία και το ότι μπορούν όλοι να τα καταφέρουν» δήλωσε στο βίντεο η Ελένη Χατζίδου ενώ ο Ετεοκλής αποκάλυψε:

«Ήταν ένα challenge για μένα, μια πρόκληση. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την αναπηρία σου. Συγκινητικό πολύ. Πήγε βαθιά στην καρδιά μου κι έσκαψε αυτό το κομμάτι.
Θυμάμαι μέχρι και σήμερα την κάννη από το όπλο, ήταν σαν να αδειάζει η ψυχή μου»

«Έκανα μια αναδρομή στο παρελθόν τόσο σύντομα που δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, είπα στην Ελένη, σταμάτησέ το. Και τώρα που σας μιλάω συγκινούμαι» είπε η μητέρα του Ετεοκλή Παύλου που φυσικά ήταν στο γύρισμα του κλιπ μαζί με τον αδερφό του και την κόρη του ζευγαριού, τη Μελίτα τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2024 - 12:48