Τσολάκη-Κωνσταντάρας: «Σφάχτηκαν» στον αέρα με αφορμή τον Χρήστο Μάστορα

02.10.2024
Τσολάκη-Κωνσταντάρας: «Σφάχτηκαν» στον αέρα με αφορμή τον Χρήστο Μάστορα
Άγρια κόντρα στον αέρα της εκπομπής

Πολύ έντονα διαφώνησαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» η Ελένη Τσολάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με μια αντιπαράθεση που έκανε την παρουσιάστρια να του πει εκνευρισμένη να μην την ειρωνεύεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξεκίνησαν να σχολιάζουν την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα κατά της δημοσιογραφικής πιάτσας… Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε τον λόγο και ξεκίνησε να λέει:

«Πολλοί αναπαράγουν ένα κλισέ το οποίο για μένα είναι πολύ λάθος. Και το άκουσα από δύο συναδέλφους. Ότι ξαφνικά λέει ο Μάστορας κράζει τα μέσα που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Αυτό είναι μέγιστη ανακρίβεια. Κανείς δεν έκανε κανένα τραγουδιστή αυτό που είναι σήμερα. Η δουλειά του τον έκανε κι εμείς εξυπηρετούμε, το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο..»

Μας χρωστάει κάποια χάρη ο Χρήστος Μάστορας; Το λέμε λες και μας χρωστάει, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί… αλλά μιλάμε για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε, έβγαλε τον πρώτο του δίσκο και με το συγκρότημα έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, λες και μας χρωστάει κάτι. Δηλαδή μας κουνάει το δάχτυλο, εμείς που τον βοηθήσαμε. Συγγνώμη, όσο τον βοήθησες εσύ σε βοήθησε κι αυτός. Αυτό είναι ένα αλισβερίσι που κανείς πραγματικά δεν χρωστάει σε κανέναν… Δεν βλέπετε τον τίτλο. Τι είπε; Κάποιοι πατούν επί πτωμάτων. Αν έλεγε όλοι πατάτε επί πτωμάτων και είστε όλοι άχρηστοι, τότε είναι τσουβάλιασμα. Όταν λέει κάποιοι, λέει κάποιοι…»

«Ναι αλλά από την άλλη, όταν έχεις πρόβλημα με κάτι συγκεκριμένο μπορείς να αναφερθείς σε αυτό. Συγκεκριμένα. Είδα εκπομπή σήμερα και είπαν αυτό και θεωρώ πως αυτό με αδικεί » του είπε εκείνη την ώρα η Ελένη Τσολάκη και συνέχισε: «Και παρακάτω λέει όσοι κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και φλυαρούν και γεμίζουν τις τσέπες τους λεφτά..»

«Κάποιοι… Ε κάποιοι φλυαρούν. Δεν είναι προσβλητικό γιατί έχει μεγάλη δόση αλήθειας. Το καλού και κακού μπάτσου που είπε πρώτη φορά το ακούτε;» της απάντησε.

-Τι εννοείς; Τι εννοείς, δεν το καταλαβαίνω αυτό..

«Τι τι εννοώ. Πόσες φορές καθόμαστε γύρω από ένα τραπέζι και λέμε, θα πούμε τώρα για τον Μάστορα αλλά ας πει κάποιος και κάτι καλό» ανάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η σφαγή…

Τσολάκη: «Εγώ όσες εκπομπές έχω συμμετάσχει στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν το έχω βιώσει, δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ»

Κωνσταντάρας: «Καλά εντάξει… Φαίνεται ότι μόνο εγώ δουλεύω σε εκπομπές..»

Τσολάκη: «Όχι ρε Λάμπρο θα μου επιτρέψεις να διαχωρίσω τη θέση μου»

Κωνσταντάρας: «Τι να διαχωρίσεις τη θέση σου ρε Ελένη;»

Τσολάκη: «Σου μιλάω για τη δική μου εμπειρία και μου λες ότι πρώτη φορά τα’ ακούμε. Ναι λοιπόν εγώ σε όσες εκπομπές έχω υπάρξει 20 χρόνια δεν μου έχει πει κάποιος εσύ κάνε την καλή κι εσύ κάνε τον κακό»

Κωνσταντάρας: «Δεν λέω αυτό, αν σου έχει πει κάποιος εσένα… Το ακούς πρώτη φορά να γίνεται; Δεν σου λέω αν το έχεις κάνει»

Τσολάκη: «Σου λέω για μένα. Δεν μπορώ να μεταφέρω τηλεοπτικά ότι κάτι συμβαίνει από τη στιγμή που δεν το έχω ζήσει. Σου λέω εγώ τι έχω ζήσει.. Μπορεί να έχουν συμβεί κι άλλα χίλια δύο πράγματα. Εγώ, η δική μου εμπειρία είναι αυτή που καταθέτω εδώ να τη σεβαστείς».

Κωνσταντάρας: «Δεν το έχεις ξανακούσει ποτέ αυτό; Τη σέβομαι, αλλά δεν συμφωνώ»

Τσολάκη: «Στο έχουν κάνει εσένα; Έχεις πάει σε εκπομπή και σου έχουν πει… Πώς το λες;»

Κωνσταντάρας: «Τι πώς το λέω; Έχω υπάρξει σε πάρα πολλές εκπομπές δόξα το Θεό. Αυτά τα 20 χρόνια που λες κι εμένα είναι 27. Και μου το έχουνε πει και το έχω δει να γίνεται δίπλα μου. Κι αν επιμένετε να κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες δεν θα συνεχίσω, Πείτε αυτά που θέλετε να πείτε εσείς, που εδώ πέρα όλοι είμαστε αγγελούδια ξαφνικά»

Τσολάκη: «Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι είναι αυτό που κάνεις…»

Κωνσταντάρας: «Αγάπη μου τι δεν καταλαβαίνεις;»

Τσολάκη: «Μα Εγώ μίλησα για αυτό που εγώ ζήσει εγώ σ’ αυτή τη δουλειά»

Κωνσταντάρας: «Εντάξει, εντάξει, εσείς ζήσατε όλα τα αγγελικά μονοπάτια κι εμείς… »

Τσολάκη: «Το εσείς, από τη στιγμή που μιλάω μόνο εγώ, μη με ειρωνεύεσαι»

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2024 - 11:33