Μητσοτάκης: Πώς έσωσε το γάμο του μετά από πέντε χρόνια χωρισμού!

15.10.2015
Την ανατροπή έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου και το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10) είχε έναν καλεσμένο - έκπληξη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κι ένας εκ των τεσσάρων διεκδικητών για την αρχηγία του κόμματος, βρέθηκε στο Tatiana live, σε μία ασυνήθιστη συνεντευξη.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον είχαμε συνηθίσει σε άλλου είδους συνεντεύξεις κι εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, αυστηρά πολιτικού περιεχομένου. Ωστόσο, έχοντας την Τατιάνα απέναντι του, ήρθε ο Κυριάκος και λύθηκε. Και μίλησε για πολλά, ακόμα και για το γάμο του, που πέρασε δύσκολες στιγμές.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, ο Μητσοτάκης εξήγησε πώς έσωσε το γάμο του με την Μαρέβα Γκραμπόσφσκι, μετά από 5 χρόνια χωρισμού!

«Περάσαμε μια δυσκολία με την Μαρέβα. Βρεθήκαμε χώρια 5 χρόνια, δεν είχαμε πάρει όμως διαζύγιο. Είχαμε πάντα καλή σχέση. Τελικά και οι δύο θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βρεθούμε πάλι μαζί. Υπήρχε συναίσθημα. Υπάρχει βαθιά αγάπη και εκτίμηση, ο χρόνος καμιά φορά κάνει εκτίμηση. Είμαστε τώρα πιο καλά από ποτέ. Ξαναείδαμε τι είναι σημαντικό και καταλάβαμε καλύτερα τον άλλο. Οι δύο μας και τα 3 μας παιδιά έχουμε μια όμορφη ισορροπία», εξήγησε χαρακτηριστικά.