Σπυροπούλου: Ποζάρει με (νέο) κορμάκι και «αδειάζει» τους επικριτές της

15.10.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μια ακόμα πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση στο περιοδικό Εγω weekly έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Σπυροπούλου απαντά στους επικριτές της και ποζάρει και πάλι με κορμάκια, σε συνέχεια της εμφάνισής της στο τρέιλερ για το «Σπίτι Σπιτάκι» που τόσο κατηγορήθηκε για τα παραπανίσια κιλά της.

Με τη Ρούλα Ρέβη φωτογράφο σε πρώτη επίσημη ως μανούλα, η Σπυροπούλου τονίζει για τα σχόλια που ακούστηκαν για το τρέιλερ της εκπομπής της:

«Στο τέλος της ημέρας λες «αποκόμισα» τόσα καλά και τόσα κακά», φιλτράρεις τι άκουσες, από ποιον και για πιο λόγο. Μπαίνεις σε σκέψεις και επαναπροσδιορίζεις κάποια πράγματα. Όταν, π.χ κάναμε το τρέιλερ, γνωρίζαμε ότι δεν θα άρεσε σε όλο τον κόσμο.

Δεν εισέπραξα δέκα στα δέκα καλά σχόλια, αλλά από την άλλη δεν με επηρεάζουν όλα το ίδιο. Είναι κομμάτι του επαγγέλματός μας οι κριτικές, αλλά δεν μπορώ να ξοδεύω ενέργεια σε καθημερινή βάση, γιατί θα χάσω ωφέλιμο χρόνο από τη δουλειά μου. Ίσως και να έχω συνηθίσει τι να σου πω. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό».

Εν το μεταξύ, η σέξι Σπυροπούλου μιλάει και για τους ανθρώπους που την έχουν πληγώσει:

«Πλέον τα περιμένω όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα. Μπήκα σε μικρή ηλικία σε αυτό τον χώρο, έχω δει τα πάντα. Πιο πολλά χτυπήματα ένιωσα όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Ρόδο, που δεν ήμουν ούτε 18. Τότε είχα μια αθωότητα, σκεφτόμουν διαφορετικά. Μετά έφαγα τόσα χτυπήματα, που πλέον δεν με επηρεάζουν. Δεν σημαίνει ότι δεν απογοητεύτηκα, όμως τώρα πια δεν σοκάρομαι. Η αχαριστία, η κακία, υπάρχουν παντού».

Πάντως, η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει στο Eγω weekly πως ούτε τα ταξίδια, ούτε οι τσάντες τη συγκινούν!



«Με τους ανθρώπους που αγαπώ. Μόνο εκείνοι μπορούν να με κάνουν να νιώσω καλά. Δεν μου προσφέρουν καμία ευχαρίστηση τα υλικά αγαθά. Αν με ρωτήσεις για μια όμορφη ανάμνησή μου, σίγουρα αυτή δεν αφορά, π.χ μια ωραία τσάντα που αγόρασα αλλά στιγμές με τους φίλους μου. Και αυτό είναι κάτι που έκανα πολύ το καλοκαίρι.

Πέρασα όμορφες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί λόγω της ενασχόλησής μου με την τηλεόραση, είχα στερηθεί πολλά. Δούλευα και δουλεύω πολύ, αλλά ειδικά πέρυσι, πριν αρχίσει η εκπομπή δεν είχα ξεκουραστεί καθόλου. Ξέρεις τα χρόνια περνούν και θέλω να τα ζω όλα στο βαθμό που πρέπει. Είμαι επίσης ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει οικογένεια».