Ελένη: Για ψώνια με θανατηφόρο σκίσιμο και πανάκριβα αξεσουάρ! [photo]

14.10.2015
Την καλύτερη της φάση διανύει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επιστρέψει στην εκπομπή της φανερά ανανεωμένη. Έχοντας χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της και με τις φήμες ότι έχει παντρευτεί κρυφά με τον Ματέο Παντζόπουλο να οργιάζουν, η Ελένη δείχνει καλύτερα από ποτέ.

Και είναι τέτοια η διάθεση της, που δεν έχει πρόβλημα να μιλά για την οικογενειακή της ευτυχία ακόμα και μέσα από τα social media.

Άσε, που για πρώτη φορά ανέφερε ανοιχτά το όνομα του συντρόφου της στον «αέρα» της εκπομπής της. Πριν λίγες μέρες είχε περιγράψει ένα από τα πρώτα τους ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας και πάνω στην κουβέντα, ανέφερε το όνομα… Μάκης!

Η Ελένη δεν ξεχνάει και την αγαπημένη της συνήθεια, το shopping. Έτσι, πρόσφατα ο φακός την απαθανάτισε στους δρόμους της Κηφισιάς να κάνει τα ψώνια της σε μαγαζί με είδη σπιτιού.

Και η εμφάνιση της τα «έσπασε», αφού το Λενιώ βγήκε για τις αγορές της με σέξι φούστα, που διέθετε βαθύ σκίσιμο, ακριβά πέδιλα μάρκας Valentino Rockstud και πανάκριβη τσάντα του Οίκου Chanel!