Κινδυνεύει ξανά η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

13.10.2015
Δύο χρόνια μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, η Πάρις δείχνει να ξαναχάνει τον έλεγχο, σύμφωνα με πηγές που ανησυχούν για τον αγαπημένο της, ο οποίος φαίνεται ότι ελέγχει τη ζωή της στο απόλυτο.

Τρελά ερωτευμένη είναι η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) και μέχρι πριν από λίγο καιρό έδειχνε να είχε βρει ξανά τον δρόμο της στα 17 της χρόνια, έχοντας στο πλευρό της και τη μαμά της, Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe). Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και τελευταία δημοσιεύματα υπογραμμίζουν την ανησυχία των δικών της ανθρώπων.

Δυο χρόνια μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, η Πάρις Τζάκσον ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του Τσέστερ Κάστελαου (Chester Castellaw) ενώ οι φωτογραφίες που ποστάρει διαρκώς στα social media το αποδεικνύουν περίτρανα.

Η νεαρή, λέγεται ότι ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, όμως, σύμφωνα με το Radar On Line, ανυσηχία προκαλεί το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες η Πάρις έχει κόψει τελείως σχέσεις με τη μαμά της, Ντέμπι Ρόου, η οποία την είχε στηρίξει πάρα πολυ μετά την περιπέτειά της.

Η αγωνία λοιπόν αφορά στον βαθμό που επηρεάζει την Πάρις ο αγαπημένος της καθώς οι πληροφορίες τη θέλουν γεμάτη ψυχολογικές εξάρσεις και πάλι.

Μακάρι οι αγωνίες αυτές να μην έχουν βάση και η νεαρή να συνεχίσει να ζει τη ζωή της όσο πιο ήρεμα μπορεί.

Από τη "βόλτα" μας στον λογαριασμό της σοτ Instagram ξεχωρίσαμε αυτή τη φωτογραφία της Πάρις αγκαλιά με έναν σωσία του θρυλικού πατέρα της.