Απίστευτο: Ποιος πάντρεψε Καρύδη - Αθερίδη;

13.10.2015
Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης εδώ και χρόνια έχουν μία πολύ δυνατή και στενή σχέση, που όμως, οι ίδιοι αποφεύγουν να εξηγήσουν ακριβώς ποια είναι η φύση της. Είναι φίλοι; Είναι ζευγάρι;

Κανείς δεν έχει καταλάβει, αφού οι ίδιοι χωρίς να βάζουν ταμπέλα στη σχέση τους, αρκούνται να σχολιάζουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.

Εξάλλου, οι δυο τους είναι αχώριστοι και σπάνια θα τους δεις σε σόλο εμφανίσεις.

Ωστόσο, έρχεται τώρα η Google και συγκεκριμένα η Wikipedia και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Γιατί η μηχανή αναζήτησης το "τερμάτισε" και... πάντρεψε Καρύδη και Αθερίδη!

Τις τελευταίες μέρες, αν "χτυπήσεις" το όνομα του ενός ή του άλλου στην google, σού βγάζει στην οικογενειακή κατάσταση ότι είναι παντρεμένοι! Βάζεις, δηλαδή το όνομα της Σμαράγδας, και σου λέει ότι σύζυγός της είναι ο Θοδωρής Αθερίδης!

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει (όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε) και περιμένουμε να δούμε αν η οικογενειακή κατάσταση διορθωθεί και κυρίως πώς θα αντιδράσουν οι δύο ηθοποιοί.

Όπως είναι μάλιστα γνωστό στη Wikipedia μπορεί κάθε εγγρεγραμμένος χρήστης να προσθέσει στοιχεία. Στο δε εσωτερικό προφίλ της Καρύδη στη διάσημη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδια, ο Αθερίδης φιγουράρει μόνο ως συμπρωταγωνιστής της και ουχί ως σύζυγος!