Η Ριάνα ποζάρει ολόγυμνη και μιλά για τον Κρις Μπράουν και το σεξ [photos]

07.10.2015
Ακόμη μια προκλητική φωτογράφηση για τη σέξι τραγουδίστρια που δεν μασά τα λόγια της και αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- τη θέση της περί των ερωτικών σχέσεων της μιας βραδιάς.

Για το Vanity Fair πέταξε τα ρούχα της αυτή τη φορά η Ριάνα (Rihanna) σε μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε στην Κούβα. Μαζί με τις προκλητικές πόζες όμως, δίνει και μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Στα 27 της χρόνια, η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, που αυτό τον καιρό δεν έχει μόνιμη σχέση, δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι όντως έχει "κάψες", όμως "δεν υποκύπτει στις σχέσεις της μίας βραδιάς". Δεν την αφορά αυτό το θέμα.

Και μετά... γδύθηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι.

Ιδού η νέα προκλητική πόζα της Ριάνα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, Κρις Μπράουν (Chris Brown) ο οποίος, καθώς φαίνεται, παρά το ξύλο που της έριξε, κρατά ακόμη μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Για όσους δεν θυμούνται, ιδού η απόδειξη ότι ο Κρις Μπράουν έχει πολύ βαρύ χέρι. Η φωτογραφία είναι από το 2009.

Παρά το παρελθόν τους λοιπόν, η Ριάνα τρέφει ακόμη θερμά αισθήματα για τον πρώην της, και εξηγεί:

"Ήμουν πολύ προστατευτική προς εκείνον. Ένιωθα ότι ο κόσμος δεν τον κατανοούσε. Ενδεχομένως είμαι το πρόσωπο που αποτελεί τον φύλακα άγγελο εκείνου του ανθρώπου, να βρίσκομαι εκεί όταν κάποιοι δεν είναι αρκετά δυνατοί και να μπορώ να λέω το σωστό πράγμα. Δεν τον μισώ. Θα τον νοιάζομαι έως την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν είμαστε και εχθροί".