Κουφό: Διάσημη Ελληνίδα φωτογραφίζεται... στην Αστυνομία

06.10.2015
Η τουρνέ γνωστής Ελληνίδας συγγραφέος στα κεντρικά της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν ήταν απλή. Γιατί αν δεν φωτογραφηθείς έξω από τη ΓΑ.ΔΑ, που θα φωτογραφηθείς.

Η συγγραφέας που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα με άτομα που την πολεμούν μέσω διαδικτύου, δεν μπόρεσε να αντέξει τον πόλεμο εις βάρος της και απευθύνθηκε στην αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

O λόγος για τη συγγραφέα των μπεστ σέλερς, Χρυσηίδα Δημουλίδου, που στην βόλτα της στη ΓΑ.ΔΑ και στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έβγαλε μπόλικες φωτογραφίες, τύπου ενθύμιο!

Έπειτα έγραψε:

Μόλις επέστρεψα σπίτι μου από μια πολύ κουραστική αλλά εποικοδομητική μέρα. Σήμερα Δευτέρα 5/10/15ακόμη μία φορά στην Δίωξη ΓΑΔΑ με τον υπολογιστή μου και την δικηγόρο…δεν θα χρειαστεί άλλη επίσκεψη…επιτέλους η κατάσταση φεύγει πλέον από τα χέρια μου και πάει εκεί που πρέπει.

Ένα μόνο θα αναφέρω και τελειώνω με αυτό το ψυχοφθόρο θέμα πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έκαναν νέα διεθνή σελίδα όπου συλλέγουν υπογραφές για ρίξει το facebook όλες τις σελίδες μου με το όνομα μου με την κατηγορία ότι κάνω σκληροπυρηνικό bullying στους Έλληνες…

και ανακοίνωσαν πως θα λάβω ταχυδρομικώς μηνύσεις από Γερμανία για παρενόχληση/εκφοβισμό/εξαναγκασμό βάση του Γερμανικού δικαίου όπου η τιμωρία είναι πρόστιμο 250.000 και 6 μήνες φυλάκιση… Για να δούμε τι θα πει η Ελληνική δικαιοσύνη…