Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Μπαρ Ρεφαέλι

25.09.2015
Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η διάσημη καλλονή από το Ισραήλ και οι πληροφορίες για την παραδοσιακή τελετή που επέλεξε καταφθάνουν ενώ εμείς περιμένουμε και την πρώτη εικόνα.

Όπως είχε ανακοινωθεί αρκετά νωρίτερα, η Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) και ο αρραβωνιαστικός της, Άντι Έζρα (Adi Ezra) παντρεύτηκαν χθες, Πέμπτη στην πατρίδα τους, το Ισραήλ σε μια εντυπωσιακή αλλά σχετικά "κλειστή τελετή".

300 περίπου καλεσμένοι βρέθηκαν στον γάμο της Μπαρ και του Άντι που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές θέρετρο Carmel Forest Spa Resort, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικούς μήνες.

Η νύφη περπάτησε προς τον μέλλοντα σύζυγό της ακούγοντας τον διάσημο πατριώτη της τραγουδιστή Σλόμι Σαμπάτ (Shlomi Shabbat) ο οποίος τραγουδούσε " The Beginning of the World".

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Μπαρ, το νυφικό ήταν του οίκου Chloe, από όπου ήταν και το φόρεμα που επέλεξε για τη δεξίωση.

Ο χώρος της δεξίωσης ήταν διακοσμημένος με μωβ και λευκά φωτάκια ενώ "η ευτυχία του ζευγαριού ξεχείλιζε" σύμφωνα με πηγές του του Ε! News που αποκαλύπτει και τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε αυτή η βραδιά. Με το πόδι του γαμπρού...

Για την ιστορία, ο Αντι Έζρα είναι 39 ετών και Chief Business Development Officer στην οικογενειακή επιχείρηση που ενεργοποιείται στην εστίαση, Neto Matilda Trading. Ο μισθός του είναι μόλις κάτι λιγότερο από $3 εκατομμύρια τον χρόνο ενώ παράλληλα εργάζεται ως διευθυντής στον ισραηλινό κολοσσό Willinger Ltd.

Όχι κι άσχημα...

Αυτός, λοιπόν, έκλεισε την τελετή σπάζοντας με το πόδι του ένα ποτήρι για να "οριστικοποιήσει" την ένωση με βάση το έθιμο, υπό τους ήχους του "Μarry me please" του Μπρούνο Μαρς.

Να ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους.