Μέγα ροζ σκάνδαλο από το παρελθόν απειλεί την Τζένιφερ Λόπεζ

25.09.2015
Νέες σκοτούρες στο κεφάλι της διάσημης λατίνας καθώς ενδέχεται από στιγμή σε στιγμή να κυκλοφορήσει στο διαδύκτιο υλικό από... πολύ προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού In Touch, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) θα δει τα "άπλυτά" της να βγαίνουν στη φόρα πολύ σύντομα καθώς υπάρχει βιντεοσκοποημένο υλικό από πολύ προσωπικές της στιγμές που κάποιος απειλεί ότι θα δώσει στη δημοσιότητα. Υλικό, που λέγεται ότι μπορεί και να ενοχλήσει τους θαυμαστές της!

Η απειλή έρχεται από τον πρώτο σύζυγο της JLo, Οτζάνι Νόα (Ojani Noa), ο οποίος την είχε βιντεοσκοπήσει όταν ήταν ζευγάρι και τώρα απειλεί να δώσει "τυράκι στον κόσμο". Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Αυτή τη φορά, το υλικό βρίσκεται στα χέρια του Εντ Μάγιερ (Ed Meyer), συνεργάτη του χορευτή, ο οποίος προφανώς βρήκε έναν τρόπο να βγάλει χρήματα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος ο Μάγιερ αποκαλύπτει ότι το υλικό ετοιμάζεται και περιέχει "καυτά κομμάτια" από τον μήνα του μέλιτος καθώς και άλλες προσωπικές στιγμές της Λόπεζ, όπως π.χ. καυγάδες με τη μαμά της, Γουαδελούπε στην οποία αρνείται να δώσει χρήματα για τζόγο (!).

Το θέμα είχε ανοιχτεί ξανά στο παρελθόν φτάνοντας μέχρι και στα δικαστήρια, με τη master tape να κατάσχεται. Ο Μάγερ όμως απτόητος υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλά αντίγραφα και δεν το έχει σε τίποτα να τα δημοσιοποιήσει.

Πόσα χρήματα ζητά δεν μας είπε, αλλά αυτά αφορούν μόνο την Τζένιφερ, έτσι κι αλλιώς...