Θα πάθεις πλάκα με την αλλαγή στο look της Μελέτη [photo]

07.09.2015
Τίποτα πλέον δεν μας εκπλήσσει στην Ελεονώρα μελέτη αναφορικά με τις αλλαγές που κάνει στην εμφάνισή της, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια έχει πλέον δοκιμάσει τα πάντα. Τι μακριά μαλλιά, τι κοντά, τι μαύρα, τι κόκκινα, τι ξανθά…

Και όμως στις διακοπές της στο Μπαλί δοκίμασε κάτι διαφορετικό και έκανε τα μαλλιά της ράστα! Η ίδια ανήρτησε μία φωτογραφία από το Canggu, περιοχή του εξωτικού Μπαλί, όπου διακρίνεται το νεό της χτένισμα και μάλιστα έστειλε και ένα ξεχωριστό μήνυμα στους απανταχού κρεατοφάγους….

Αναλυτικά έγραψε: «400 εκ ζωα σωθηκαν το 2014 μονο στις ΗΠΑ από την αύξηση της χορτοφαγίας. Σύμφωνα με μελέτες αν κ το 93% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι κρεατοφάγο, έχει μειώσει την κατανάλωση κρέατος κατά 10% ανά κεφαλή. Σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, η κτηνοτροφία είναι υπεύθυνη για το 20 τοις εκατό των ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των εκπομπών των οχημάτων, ενώ χιλιάδες λίτρα νερού απαιτούνται για την παραγωγή ενός κιλού βόειου κρέατος. Έχω αφαιρέσει το λευκό και το κόκκινο κρέας από τη διατροφή μου, εδώ κ ένα χρονο, 3 μήνες, κ κάτι μέρες. Οι τιμές μου σε σίδηρο κ φεριτόνη είναι υψηλότερες από πριν, ενώ καμία επίπτωση δεν έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στον οργανισμό μου. Δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να κρατήσω αυτή τη διατροφική στάση για το υπόλοιπο της ζωής μου, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα όλα ήταν εύκολα νόστιμα και ευχάριστα ακόμα και χωρίς κρέας. Εδώ χαζεύω τις φίλες μου τις αγελάδες, ξέροντας πως από τη δική μου μόνο αποχή φέτος σώθηκαν στον κόσμο 300 ζωντανά».

400 εκ ζωα σωθηκαν το 2014 μονο στις ΗΠΑ απο την αυξηση της χορτοφαγιας. Συμφωνα με μελετες αν κ το 93% του παγκοσμιου πληθυσμου ειναι κρεατοφαγο, εχει μειωσει την καταναλωση κρεατος κατα 10% ανα κεφαλη.Σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, η κτηνοτροφία είναι υπεύθυνη για το 20 τοις εκατό των ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των εκπομπών των οχημάτων, ενώ χιλιάδες λίτρα νερού απαιτούνται για την παραγωγή ενός κιλού βόειου κρέατος. Εχω αφαιρεσει το λευκο κ το κοκκινο κρεας απο τη διατροφη μου, εδω κ ενα χρονο, 3 μηνες, κ κατι μερες. Οι τιμες μου σε σιδηρο κ φεριτινη ειναι υψηλοτερες απο πριν ενω καμια επιπτωση δεν εχει καταγραφει μεχρι στιγμης στον οργανισμο μου. Δεν ξερω αν θα ειμαι σε θεση να κρατησω αυτη τη διατροφικη σταση για το υπολοιπο της ζωης μου, ωστοσο ολο αυτο το διαστημα ολα ηταν ευκολα νοστιμα κ ευχαριστα ακομα κ χωρις κρεας. Εδω χαζευω τις φιλες μου τις αγελαδες, ξεροντας πως απο τη δικη μου μονο αποχη φετος σωθηκαν στον κοσμο 300 ζωντανα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις Σεπ 6, 2015, 5:25πμ PDT