Σάλος με το «πολεμικό» βίντεο της Αντριάνα Λίμα να κάνει το σήμα Τούρκων εθνικιστών (vds)

22.07.2015
Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία, που έχει προκαλέσει διεθνή σχόλια με χειρονομία της σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει έντονες αντιδράσεις σε τουρκικά webdites και forum.

Το καταξιωμένο μοντέλο της Victoria's Secret προπονείται τα τελευταία χρόνια στο μποξ.

Στο βίντεο τη βλέπουμε παρέα με τον Τούρκο μποξέρ, Alptuğ Öner, να κάνει το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» και χασκογελώντας να φωνάζει δυνατά «bozkurt» - που σημαίνει «λύκος» στα τουρκικά.

Στη συνέχεια το μοντέλο να ουρλιάζει σαν λύκος...

Απαντώντας σε ερώτηση της «Χουριέτ» ο επικεφαλής του κόμματος «Εθνικιστικό Κίνημα» της Τουρκίας, (MHP), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, παραδέχθηκε ότι το σήμα του κόμματός του έχει ομοιότητες με το σήμα της Heavy Metal.

Ο Μπαχτσελί υποστήριξε ότι μεταξύ των δύο χαιρετισμών υπάρχει μόνο μια μικρή διαφορά. Η χειρονομία των Τούρκων εθνικιστών γίνεται με την τοποθέτηση του παράμεσου και του μεσαίου δάχτυλου επάνω στον αντίχειρα σχηματίζοντας το κεφάλι ενός λύκου.

Η συγκεκριμένη χειρονομία, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», είναι εμπνευσμένη από τον μύθο ενός γκρίζου λύκου που οδήγησε τις φυλές των Τούρκων από την κεντρική Ασία στα δυτικά.