Τόπλες η Κοντσίτα Βουρστ: Άλλο ένα εξώφυλλο πρόκληση [photos]

25.06.2015
Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Κοτσίτα γδύνεται... Τα εξώφυλλά του έχουν μείνει στην ιστορία ως τα πιο σοκαριστικά, προκλητικά και ... έξυπνα, όλων των εποχών. Το περιοδικό Rolling Stone φιλοξενεί στη γερμανική του έκδοση την Κοντσίτα Βουρστ τόπλες και κάποιοι σπεύδουν να σχολιάσουν ... σιγά το πρωτότυπο!

Εκκεντρική - αν και πλέον το έχουμε συνηθίσει το μούσι και δεν μας φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο - η νικήτρια της περσινής Eurovision, η Αυστριακή Κοντσίτα θέλει να δημιουργεί ειδήσεις σε κάθε της εμφάνιση.

Φέτος, κινήθηκε στο green room της Eurovision και όλοι είπαν τα καλύτερα για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, σχολιάζοντας τη μέση δακτυλίδι και τους καλούς της ... τρόπους! Η τραγουδίστρια με το μούσι επανέρχεται δριμύτερη με ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί ... ή μήπως όχι.

Το γυμνό της στήθος κρύβεται επιμελώς από τα μακριά μαλλιά της [και δύο μαύρες βινύλ ταινίες] ενώ η ίδια δηλώνει για αυτή τη φωτογράφηση: «Είναι τόσο μεγάλη τιμή, να βρίσκομαι στο εξώφυλλο ΤΟΥ παγκόσμιου μουσικού περιοδικού».

Τα διεθνή μέσα πάντως σχολιάζουν μάλλον με... σηκωμένο φρύδι αυτή τη φωτογράφηση. Ό,τι σοκ ήταν να πάθουμε από την Κοντσίτα το πάθαμε όταν τραγούδησε στη Eurovision ...